MUOTIFEATURE: SOFIA RUUDUN TOIVELISTA

Juttusarjassa kiinnostavat muotikasvot jakavat meille henkilökohtaiset ostostärpit. Seuraavaksi vuorossa malli ja bloggaaja Sofia Ruutu.

LOUIS VUITTON Petite Malle
"Olen haaveillut tästä baby-arkusta siitä asti, kun se tuli valikoimaan. Olen aina pitänyt monogrammista, sillä se on niin ajaton ja sopii mainiosti yhdistettynä mustaan."

CHANEL Gabrielle
"Chanelin uutuustuoksu Gabrielle on ihanan raikas, sellainen mitä olen pitkään etsinyt. Kaunis, romanttinen ja pala arjen pientä luksusta – siitä en saa koskaan tarpeekseni."

EFVA ATTLING I love Me Herkimer necklace
"Käytän ainoastaan pieniä ja siroja kaulakoruja, ja juuri sellaiseksi Efva Attlingin I Love Me Herkimer on täydellinen. Timantit antavat rennomman vaikutelman, kun ne ovat sijoitettuna ketjun ympärille ja saavat liikkua vapaasti."

FILIPPA K wool pullover tearose
"Filippa K on arkeni pelastaja. Pehmeä neule on valintani kaikissa tilanteissa, joissa tarvitsen rennon yläosan juhlavamman paljetti-, tylli-, nahka- tai röyhelöhameen pariksi."

BALMUIR Chatel beanie
"Tämä pipo, mustat saappaat ja beige takki olisi unelmakomboni arjessa. Kokonaisuus, jossa tuntisin itseni viimeistellyksi ja varmaksi."

MANOLO BLAHNIK Olek satin pumps
"Rakastan kenkiä, ja onneksi työni mahdollistaa sen, että pääsen myös käyttämään niitä erilaisissa tilaisuuksissa. Manolo Blahnikin Olek -korkkarit ovat näkemykseni Tuhkimo-kengistä."

MAX MARA Icon coat
"Klassisin ja kaunein takki, jonka tiedän. Voisin laittaa ainakin viisi muuta takkia kiertoon, sillä pärjäisin tällä loppuelämäni."

 

Seuraa Sofiaa blogissa ja Instagramissa @sofiaruutu.
Katso MUOTIFEATURE -juttusarjan aiemmat osat TÄÄLTÄ.

Photos / Courtesy of Instagram @sofiaruutu / @paperplanesj, manufacturers

Kommentit (0)

WHAT TO WEAR #6
Silhouette of the season.
LUE LISÄÄ
AW18 – VIISI KIINNOSTAVINTA SYYSKAMPANJAA
Syksyn muotimainonnan inspiroivin viisikko.
LUE LISÄÄ
TAIKA MANNILA: #WHATAGIRLFEELZ -7
Taika Mannila tietää #whatagirlfeelz.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: TOP 3 KOSTEUTTAJAT
Ehkäise marraskuun vaikutukset iholla. 
LUE LISÄÄ