KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: MARRASKUU 2017

Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana. 

Syksy - Ei ole inspiroinut minua tänä vuonna lainkaan, vaikka elokuussa ajatus kylmenevästä syksystä kutkutteli. Yleensä pidän syksystä sen edetessä pidemmälle, nyt olen kuitenkin potenut aina hieman ihmettelemääni kaamosmasennusta. Tajusin potevani suomalaisten kansantautia, onneksi kuitenkin lievässä muodossa, vasta kun pitkienkin yöunien jälkeen aamuisin väsytti ja herääminen oli vaikeaa. Sen sijaan, että olisin ostanut lennot jonnekin lämpimään, pakoon tilannetta, päätin kohdata haasteen. Googlailin pitkään ja hartaasti, ja lopulta hankin kirkasvalolampun, aloitin lempeän joogailun uudessa joogakoulussa (tunnelmallinen Bay Helsinki!) ja panostin ihanalta tuoksuviin luksuskynttilöihin, joita sytyttelen aamuhämärässä kahvia keitellessäni. Jääkaapin vakiovarusteisiin lisäsin tyrnimehun, jota juon joka aamu shotin verran. C-vitamiini saa myös ihon hehkumaan ja näyttämään vähemmän väsyneeltä. Suosin C-vitamiinia siksi myös ihonhoitotuotteissani tällä hetkellä. Voit palauttaa mieleesi kauniin ihon välttämättömät vitamiinit ja kerrata kuinka sisällytät vitamiinin ihonhoitorutiiniisi saadaksesi syysihosi hehkumaan. 

Instagramin kauneussisältö - Kaksi Instagramin kauneustiliä, joita tutkin tällä hetkellä herkeämättä ovat @sortofobsessed & @gelcream. Tilejä voisi kutsua täysin Instagramiin siirretyiksi kauneusblogeiksi, sillä tuotteiden tarkat arvostelut löytyvät kuvien alta. Odotan näiltä tileiltä tiuhaan uusia arvosteluja ja tuoteideoita. Molemmat tilit ovat visuaalisesti upeita ja persoonallisia. @gelcream listaa tuotteita usein teemojen mukaisesti ja antoi viimeisimpänä vinkit parhaisiin matkakumppaneihin. Lisäsin monta uutuutta ostoslistalle seuraavan lennon lähestyessä. 

Mary Greenwell ja Sali Hughes - Viime aikoina olen katsonut paljon ikonisen meikkiguru Mary Greenwellin videoita Youtubesta ja inspiroitunut Maryn tyylistä tehdä meikkejä todella mutkattomasti. Maryn tyyli jakaa kauneusammattilaisten mielipiteet kahtia, mutta alan huipulla 90-luvun supermalleista alkaen ollut Mary oli vastuussa Christyn, Naomin ja kumppanien lisäksi myös prinsessa Dianan meikistä tämän hääpäivänä, joten mielestäni meikkaustyylissä ei ole mitään kyseenalaistettavaa. Mary on aina ollut minulle urani alkuajoista saakka yksi tärkeimmistä mentoreista, vaikka suhteemme onkin ollut vain yksipuolinen ja virtuaalinen. Toinen ihailemani brittinainen on kauneustoimittaja Sali Hughes, jonka tuotearvosteluja luen aina mielelläni. Sanojen ja sanontojen kanssa leikittelevä ja arvosteluissaan terävä Sali on kirjoittanut myös kaksi kirjaa, jotka löytyvät ikkunalaudaltani; Pretty Honest ja Pretty Iconic. Molemmat kirjat löytyvät BookBeat.com äänikirjapalvelusta Salin itse hypnotisoivalla brittienglannilla luettuna. Kuuntelen kirjoja kun tarvitsen uusia ideoita tai odotan inspiraatiota kirjoittamiseen, lakanoita vaihtaessani tai pyykkiä pestessäni. 

2018 - Kuluva vuosi on ollut yksi elämäni parhaimpia - niin työ- kuin vapaa-ajan osaltakin. Vuosi on tuonut tullessaan aivan mielettömiä tilaisuuksia, mahdollisuuksia, kokemuksia, matkoja, ihmisiä ja oppimisen paikkoja. 2017 siirtyy ehdottomasti kärkisijoille maapallolla viettäneistäni kolmestakymmenestä vuodesta. En silti malta oikein odottaa ensi vuotta. Ensi vuoden odotukseen on liittynyt myös Flouncen alkuaikojen tutkiskelua ja peilausta nykyhetkeen. Innostun ajatuksesta mitä kaikkea voinkaan Flounceen vielä kirjoittaa ja miten voimme Idan kanssa tuottaa teille lukijoille yhä parempaa ja kiinnostavampaa materiaalia. Saimme molemmat paljon hyviä vinkkejä juttuaiheista synttäriviikolla. 

 

Lisää muoti- ja kauneustoimittajan mood boardeja löydät täältä

Photos / Courtesy of Instagram @sortofobsessed @gelcream, Vogue.com, manufacturers

Kommentit (0)

MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: MARRASKUU 2018
Tarinoita tekijöiltä ja toimituksen kulisseista.
LUE LISÄÄ
WHAT TO WEAR #8
Little christmas season.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: STATEMENT EARRINGS + CHEEKBONES
Täydellinen pari pikkujouluun: statement korvikset ja poskipäät. 
LUE LISÄÄ
EMMI-LIIA SJÖHOLM: TESTISSÄ HAMPAIDEN VALKAISU
Testissä hampaiden kotivalkaisu. 
LUE LISÄÄ