INSPIRAATIO: PIKKUJOULUPUKEUTUMINEN

Kaksi mood boardia sesongin juhlakauteen.

POWER PARTY DRESSING

Volyymilinjainen bleiseri on juhlakauden monitoimivaate. Jakkutakit napitetaan nyt umpinaisiksi, pääntieltään avoimeksi, eikä alle tarvitse kerrostaa kuin korkeintaan pitsinen braletti. Kokonaisuudesta tulee ihanan dynaaminen, kun mallissa on olkatoppaukset ja muuten suora linja. Muhkean siluetin saa kurottua muotoonsa leveällä vyöllä Isabel Marantin näytöslookin tapaan. Pitkän ja tarpeeksi väljän takin voi pukea myös mekkona.

Glittertopit toimivat parhaiten maskuliinisen bleiserin tai puvunhousujen seurana. Kiiltonahka on hyvä vaihtoehto paljeteille: testaa pitkähihaista puseroa tai nilkkamittaisia housuja Elleryn tapaan.

Villaneuleet ja poolot toimivat kasuaalimman juhlapukeutumisen pohjana. Tumma kukkamekko, silkkihame tai slip dress ovat hyviä valintoja neuloksen tai kauluspaidan kanssa. Kengillä teet akuutin pikapäivityksen – toimistolook muuntautuu pikkujouluasteelle, kun vaihdat jalkaan sirot avokkaat tai nilkkurit. Seuraksi voi testata sifonkisukkia.

Juuri nyt runwaylta saattaa bongata monta toteutuskelpoista asusteideaa. Strassikorvikset ja helmet päivittävät arkilookin iltamenoihin. Samettinen hiusdonitsi toimii helppona lisänä niskanutturaan tai -ponnariin. Paluun tehnyt hiussolki on ajankohtainen tehokeino minimalistiseenkin tyyliin.

 Lue myös: Inspiraatio: Kampausideoita pikkujouluun & Inspiraatio: meikki-ideoita pikkujoulukauteen

 

Photos / Courtesy of Victor Virgile /Gamma-Rapho, Vogue Runway, Instagram @magdabutrym @sylviemus_ @stylebymagazine @sophiebuhai @simonerocha_ @polliani @tineandreaa @pernilleteisbaek @elleryland @oraclefoxjournal @alexcarl

Kommentit (2)

addict
05.11.2017 11:08
Moikka! Olisi mielenkiintoista lukea postaus muodin seuraamisesta. Mikä on ykköspaikka muotimaailman käänteiden seuraamiseen? Kuka on rehellisin kriitikko ja kannattaako jotain lehteä kiertää kaukaa? Koska muotimaailmasta kiinnostuneille taviksille trendien seuraaminen voi tuntua työläältä ja monimutkaiselta, olisi mielenkiintoista, että alan ammattilainen avaisi meille lähteitään ja inspiraatioitaan! Mahtava sivusto teillä muuten, olette oikeasti tällä saralla Suomen edelläkävijöitä. Keep it going!
Ida Rantala
05.11.2017 14:34
Moi, kiitos juttuideasta ja ihanasta palautteesta! Äkkiseltään suosittelen Business of Fashion -verkkomediaa – erityisesti, jos alan taustapuoli kiinnostaa. Kriitikkona mm. Suzy Menkes on varsin rehellinen ja lahjomaton, vanhan polven tekijä, jota kannattaa seurailla Online Voguessa. Alan vaikuttajia sivuttiin viimeksi The Ones to Follow -jutussa (http://flounce.fi/the-ones-to-follow-muotitoimittajat-seurantalistamme-karjessa) ja toimituksen kuukausittaisessa Mood Board -artikkelisarjassa avataan meidän tekijöiden omia innoittajia hieman tarkemmin.
TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD
Talvi-ihon pelastusvoide jo sadan vuoden ajan.
LUE LISÄÄ
THE BEST FROM THE PAST – OSA 3
Arkistojen aarteita, editorial -helmiä ja mieleenpainuvia kampanjoita takavuosilta. 
LUE LISÄÄ
SYLVIE MUS: JOULUKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ