INSPIRAATIO: PIKKUJOULUKAUNEUS

Pikkujoulukaudella saa leikkiä kiillolla, metalleilla, nudella ja punaisella.

Bold metallics. Kaiva juhlakaudella esiin metallisimmat sävyt ja tekstuurit niin luomiväreistä, huulipunista, kynsilakoista kuin hehkupuutereistakin. Pronssi, kulta ja kupari luomilla tai huulissa saa vastapainoa kirkkaista korostusväreistä poskilla ja kynsissä. Pikkujouluja vietetään yleensä hämärässä kynttilänvalossa, jossa jopa hieman liioiteltu hehku poskipäillä kimaltelee vain hillityn kauniisti. 

Nudea tai punaista. Nudepunat haastavat punaiset huulet pikkujoulusesongilla. Erityisesti tummien silmämeikkien parina nude huulissa takaa tasapainoisen lopputuloksen. Oman huulen sävyä matkiva nude sopii myös meikittömältä näyttäviin lookeihin. Tartu hieman vaaleanpunaiseen taittavaan nudesävyyn ruskean sijaan. 

Linerin comeback. Kissamainen ja graafinen eyeliner palaa juhlameikkiin. Klassikkorajaus saa kuitenkin olla paksumpi kuin ennen. Väritä rajaustussilla joko koko liikkuva luomi tai piirrä rajaus vain silmän ulkokulmaan. Nosta rajausta reippaasti silmän ulkonurkasta. Kokeile geelimäistä eyelineria, jos kapea rajaustussi pelottaa. 

Glossy gloss. Nopein päivitys toimistomeikistä illan rientoihin on punainen huulipuna, jonka päälle levität herkullisen kiillon. Huulikiilto tekee huulista heti juhlavat, eikä aikaa tarvitse käyttää esimerkiksi silmämeikissä kikkailuun. Punaiset kiiltävät huulet herättävät huomion ja viimeistelevät asun kuin asun, vaikka muu meikki jäisikin minimiin. Hanki täysin kirkas huulikiilto, jonka paritat helposti mihin tahansa lempparipunaasi. 

 

Lue myös: Inspiraatio: Pikkujoulupukeutuminen
Lue myös: Inspiraatio: Street beauty
Lue myös: Sesongin ostoslistalla: 3 x Ihon superheleyttäjä

Photos / Courtesy of Instagram @valgarland @tomford @glossier @charlottetilbury @aniamilczarczyk @katiejanehughes 

Kommentit (0)

KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: SYYSKUU 2018
Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: 5 NAAMIOLIINASUOSIKKIA
Kauneustoimittajan 5 sheet mask -suosikkia.
LUE LISÄÄ
SUOMI-EDITORIAL: EMMA SAARNIO
Vieraskirjoittajamme Iida Lappalainen esittelee suomimuodin kärkinimet ja kiinnostavimmat erikoismallistot.
LUE LISÄÄ
SYLVIE MUS: SYYSKUUN STAILAUSVINKIT
Vieraskirjoittajamme Sylvie Mus antaa avaimet kuukauden kiinnostavimpiin tyylikokeiluihin.
LUE LISÄÄ