ESITTELYSSÄ: 5 X SESONGIN KAUNEIN LAUKKUMALLI

Viisi nimeä, jotka luovivat tiensä talvikauden unelmalistoille.

CÉLINE MEDIUM BELT BAG
Säkkiveskat kiinnostavat nyt arkilaukkuna. Volyymiversioinen Belt bag on Célinen talvimalliston aarre – tänne mahduttaisimme läppärin, treenikamat ja lounasboksin kaikki saman säkin sisälle. Ultraleveä olkahihna on tehokas yksityiskohta muuten pelkistetyssä designissa.

MANSUR GAVRIEL CIRCLE LEATHER TOTE
Pyöreä muotoilu on tehnyt tuloaan jo pari kautta. Pikkulaukun pestiin palkkaisimme Mansur Gavrielin Circle toten, joka toimisi ideaalisti myös iltamenoissa. Gavrielin laukuissa on pitkälle hiottu designer -fiilis, mutta hintataso pyörii moniin luksusbrändeihin verraten huokeammissa lukemissa. 

THE ROW DOUBLE CIRCLE BAG
Luksussuosikkimme The Row'n Double Circlessa on samaa fiilistä kuin hittiveska Ascotissa. Nahkaisena ja edeltäjäänsä suljetumpana mallina design päivittyy sulavasti syyssäihin, toimien täydellisenä arkilaukkuna usean eri pukeutumistyylin seuralaisena. Malli on kaunein käsilaukkuna, mutta mukana on myös pitkä olkahihna.

CÉLINE MINI CLASP BAG
Haavelistamme kärkeen yltää myös Célinen syyskauden tulokas Mini Clasp bag. Muotoilu tuo mieleen 80-luvun käsilaukkumuodin ja pienet kukkarot, joiden sulkumekanismista asustesuunnittelijat ovat selkeästi ottaneet vaikutteita tänä vuonna. Samea kulta ja messinki tuntuvat juuri nyt kirkkaita metallisomisteita ajankohtaisemmilta.

JACQUEMUS LE SAC ROND BAG
Runsaasti katumuotihuomiota osakseen saanut Jacquemuksen Le Sac Rond on kauden näkyvimpiä statement -laukkuja. Mallista löytyy myös miniversio Le Petit Rond. Jacquemus on suunnittelijana alan kiinnostavimpia nimiä, omaten hyvin tunnistettavan otteen vaate- ja asustemuotoiluun – siksi hurraamme, kun brändin laukkumallisto viimein laajeni! Juuri tällaisia tekijöitä muotiteollisuus nyt kaipaa.


Photos / Courtesy of Lyst, Instagram @bitothisbitothat @lindatol_, manufacturers

Kommentit (0)

BEAUTY LESSON: KATSETTA KIRKASTAVA SILMÄMEIKKI
6 vinkkiä silmiesi korostamiseen. 
LUE LISÄÄ
KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: TAMMIKUU 2018
Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana.
LUE LISÄÄ
VIIKON MUOTIUUTISET: MUKANA PITTI UOMO, NABILE QUENUM, MARC JACOBS, GUCCI
Viikon viisi puhutuinta.
LUE LISÄÄ
TRENDING: VIOLETTI, LAVENTELI & LILA
Vuoden 2018 päävärillä on monta ulottuvuutta. 
LUE LISÄÄ