WE'RE FLOUNCE – KAUNEUSTOIMITTAJAN KOSMETIIKKAKAAPILLA

Flouncen synttäriviikolla tutustutaan tekijöihin. Kauneusgurumme Eevis jakaa oman kokoelmansa tähtituotteet. 

10 x IHONHOITOSUOSIKKI

Lierac Hydragenist Moisturizing Rescue Mask

Clarins Multi-Active Nuit -yövoide

Shiseido WASO Clear Mega-Hydrating Cream

Sensai Eye Contour Cream

Sensai kaksoispuhdistus; Cleansing Cream & Creamy Soap

Mossa Vitamin Cocktail Energy Boost Multi-Use Mask & Night Cream

Evolve Organic Beauty Radiant Glow Mask

Rituals The Ritual of Sakura 24h anti-perspirant spray

V10 Water Based Peeling Facial Mask

Sisley Deeply Purifying Mask

 

Ihonhoito on ehdoton intohimoni. Kokeilen aina todella mielelläni ihonhoidon uusia innovaatioita, mutta samalla luotan terveen ihon perustan olevan hyvässä puhdistuksessa ja kosteutuksessa. Ihonhoidon kulmapilareiden tulee olla kunnossa, jotta tehoaineista saa parhaan mahdollisen hyödyn irti. Luotan perustuotteiden lisäksi paljon myös naamioihin, joita vaihtelen rutiinissani ihon sen hetkisen tarpeen mukaan. Kosteuttavia naamioita ei voi koskaan olla liikaa, ja toisaalta tykkään hoitaa esimerkiksi leualle kerran kuukaudessa ilmestyviä hormoninäppyjä puhdistavilla naamioilla. Tykkään myös tehdä naamioita multimasking -periaatteella, eli levitellä kasvoille samaan aikaan eri naamioita, eri ihohaasteita hoitamaan. Naamioiden käytön helpoksi tekevät myös yön yli kasvoille jätettävät yönaamiot, jotka ovat ehdottomia suosikkejani. 

Kaksoispuhdistuksesta en luovu enää koskaan. Tuplapuhdistuksen jälkeen iho jää niin puhtaaksi ja pehmeäksi, että tunteeseen jää koukkuun. Vaihtelen puhdistustuotteita säännöllisesti, sillä kiinnostun aina uusista, mutta tällä hetkellä suosikkejani ovat Sensain Step 1 Cleansing Cream ja Step 2 Creamy Soap. Uskon vahvasti myös päivävoiteen ja yövoiteen pitämiseen erillään. Päivävoide voi olla kevyempi ja suojaavampi sekä sisältää aurinkosuojan, jota emme yöllä tarvitse. Yöllä iho uusiutuu ja tarvitsee hoitotuotteeltaan enemmän. Siksi tartun Clarinsin Multi-Active -yövoiteeseen tai Mossan Energy Boost -yönaamioon iltaisin kasvojen pesun jälkeen. Kosteuttavaa suihketta, hoitovettä, seerumia tai tehotiivistettä lisään rutiiniini aina tarpeen vaatiessa, yleensä joka päivä jonkun edellämainitun. Käytän ihonhoitoon aamulla noin 5 minuuttia ennen meikkausta ja illalla noin 10-15 minuuttia. Erityisesti päivän päätteeksi kasvojen pesusta ja hoitamisesta on tullut melkein meditatiivinen hetki, jolloin rauhoitun itsekseni. 

10 x LEMPPARI MEIKKITUOTE

Lumene Instant Glow Beauty Serum

Nars Radiant Creamy Concealer

Bobbi Brown Sheer Finish Loose Powder

Chanel Soleil Tan de Chanel -vaahtobronzer

Clarins Multi-Blush -voidemainen poskipuna

Lumene Nordic Light Instant Illuminizer -hehkutipat

Estee Lauder Little Black Primer 

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector -huulikiilto

MAC Retro Matte Lip stick - sävyssä Ruby Woo

Buxom Beauty Hold The Line Waterproof Liner - sävyssä Come Over

 

Oman meikkipussini kohdalla olen hyvinkin käytännöllinen. Kun toimenkuvaan kuuluu kerätä meikkipakkiin mahdollisimman kattava valikoima meikkejä, haluaa omassa meikkipussissaan yllättäen pysyä aikalailla minimissä. Kokeilen paljon meikkejä työni puolesta ja kodissani käyneiden on vaikea uskoa, että ajoittaisesta kosmetiikkapaljoudesta tulisi oikeasti vain muutama tuote valituksi arkikäyttöön. Aamuisin kuitenkin kaipaa nopeita tuotteita, jotka eivät petä kiperässäkään tilanteessa. Oma meikkini on aina suhteellisen luonnollinen, en kauheasti revittele eri meikkityyleillä. Rajaus tai punainen huulipuna tekevät omasta meikistäni jo astetta pidemmälle mietityn. Jos oikein innostun, teen tumman smokeye eye -meikin. Kaikki meikeillä kikkailu rajoittuu työhöni ja tulee esille kuvauksissa kun saan meikata toisten kasvoja, jotka ovat sitäpaitsi paljon mielenkiintoisemmat! 

Rakastuin Lumenen sävyseerumiin ensi levityksellä, enkä usko, että löydän yhtä hyvää meikkipohjaa omalle iholleni hetkeen. Yhtä korkealle meikkipohjasuosikeissa on yltänyt Bobbi Brownin Skin Foundation, mutta ohuen sävyseerumin rinnalla jopa se tuntuu minulle liian paksulta! Ehkä talvella kaipaan peittävämpää meikkipohjaa, mutta toisaalta sävyseerumi oli suosikkini myös viime talvena... Jää siis nähtäväksi! Chanelin Soleil Tan de Chanel -vaahtobronzer on niin omassa meikkipussissa kuin ammattipakissakin suosikkini. Bronzer tuo kasvoille auringon hehkua juuri sopivasti. Se sopii todella monelle ihonsävylle ja sitä voi kerrostaa helposti. Olen kaikkien voidemaisten tuotteiden vannoutunut fani, myös suosikki poskipunani ja korostustuotteeni ovat voidemaisia. Estee Lauderin Little Black Primer on lempi ripsaripohjustajani, joka soveltuu ripsiväriksi myös niinä päivinä kun haluaa luonnollisen silmämeikin. MACin Ruby Woo sen sijaan on vuodesta toiseen se sävyltään paras punainen huulipuna. 

 

5 x PARAS HIUSTUOTE

Oribe Intense Conditioner for Moisture & Control 

John Masters Organics Rose & Apricot Hair Milk

KMS Moist Repair Anti-Breakage Spray

Sebastian Dark Oil

Oribe Dry Texturizing Spray

 

Kaikki hiussuosikkini liittyvät enemmän tai vähemmän vaurioituneiden hiusten hoitoon. Vaalennettu tukkani kaipaa todella perusteellista huolenpitoa säilyäkseen kauniina ja kiiltävänä. Alkukesästä Oriben Intense Conditioner syrjäytti tavallisen hoitoaineen ja olen käyttänyt tehohoitoa muutaman kerran viikossa. Hoitoaine tekee karheista hamppuhiuksista todella pehmeät ja helposti käsiteltävät. En pärjää enää ilman tuotetta lyhyttäkään aikaa, matkameikkipussistani löytyy naamiota pieni annos jopa erillisessä minipurkissa! Pesun jälkeen kaikki jätettävät hoitotuotteet ovat paikallaan, joten John Mastersin, KMS:n ja Sebastianin lisähoitotuotteet ovat aina kovassa käytössä. En välttämättä laita kaikkia hiuksiini samalla kerralla, mutta vaihtelen tuotteita sen mukaan, mitä koen hiusten kullakin hetkellä tarvitsevan. Luonnonkiharalle taipuva hiukseni ei kaipaa juurikaan muotoilutuotteita tai kummemmin edes tuuheuttavia kuivashampoita, mutta jos haluan hiukseen hieman rakennetta, suihkutan hiuksiin kevyesti Oriben tekstuurisuihketta. 

 

Tällä viikolla Flounce juhlii synttäreitään. Seuraa meitä Instagramissa @flounce.fi ja osallistu arvontoihin. Jaossa tuotepalkinto joka arkipäivä.

Photo / Courtesy of Eevis Liedes

Kommentit (0)

SYLVIE MUS: HEINÄKUUN STAILAUSVINKIT
Vieraskirjoittajamme Sylvie Mus antaa avaimet kuukauden kiinnostavimpiin tyylikokeiluihin.
LUE LISÄÄ
ANGELINA ILMAST: PARIS HAUTE COUTURE AW18
Valokuvaaja Angelina Ilmast ikuistaa katumuodin kärkinimet muotiviikoilta ja alan tapahtumista.
LUE LISÄÄ
TAIKA MANNILA: #WHATAGIRLFEELZ -5
Vieraskirjoittajamme Taika Mannila tietää #whatagirlfeelz.
LUE LISÄÄ
KESÄKASSISSA: AURINKOTUOTTEET HIUKSILLE
Suojaa hiuksesi auringolta. 
LUE LISÄÄ