VÄLINEILLÄ ON VÄLIÄ: SIVELTIMIEN ABC

Arjen sankarituotteet jäävät helposti vaille erikoishuomiota. Joka aamun luottotuotteissa, meikkisiveltimissä, on paljonkin eroja. Opi tuntemaan välineet, jotta saat arkisista kauneusvälineistäsi kaiken hyödyn irti.  

MEIKKIVOIDE. Klassinen meikkivoidesivellin on jokaisen meikkipussin vakioväline. Litteä tekokuitusivellin levittää kaikki meikkivoidekoostumukset tasaisesti iholle. Siveltimellä onnistuu niin ohut kerros kuin kerrostaminenkin. 

Bobbi Brown Foundation -sivellin.

 

PEITEAINE. Peiteainesivellin muistuttaa meikkivoidesivellintä, mutta on kapeampi, jotta peiteaineen levittäminen silmien alle, nenänpieliin ja muille pienille alueille onnistuisi paremmin. Siveltimen viisto pää auttaa myös tavoittamaan aivan silmän sisäkulman. 

MAC 193 peiteainesivellin. 

 

POSKIPUNA. Poskipunasivellin on pyöreä ja tehty yleensä luonnonkuiduista, jotka takaavat puuterimaisen poskipunan tasaisen ohuen levityksen. Pyöreä muoto tavoittaa posken korkeimman kohdan ja levittää punan juuri oikeaan kohtaan. 

Sensai poskipunasivellin. 

 

VARJOSTUS. Varjostukseen käytettävän siveltimen tulisi olla reippaasti kapeampi kuin poskipunan. Kapeneva luonnonkuitusivellin tavoittaa varjostusvärillä poskiluun alla olevan kuopan ja takaa varjostuksen tarpeeksi kapealle alueelle. Siveltimen muoto varmistaa myös varjostusvärin häivyttymisen tarpeeksi pehmeäksi.

Charlotte Tilbury Powder & Sculpt Brush. 

 

LUOMIVÄRI. Luomiväreille olisi hyvä olla olemassa muutama sivellin. Pyöreällä ja tuuhealla luomivärisiveltimellä onnistuu värin tasainen levitys koko liikkuvalle luomelle. Luonnonkuitusiveltimet ovat parhaita klassisille puuterimaisille luomiväreille. Tekokuitusiveltimet taas ihanteellisia voidemaisille luomiväreille. 

MAC 213 luomivärisivellin. 

 

LUOMIVÄRIN HÄIVYTYS. Luomivärin levitys- ja häivytyssiveltimet ovat jokaisen silmämeikin onnistumisen tae. Tummempaa luomiväriä on vaikea häivyttää siveltimellä, jossa on väriä jo luomivärin levittämisen jälkeen, joten on parempi tarttua puhtaaseen häivytyssiveltimeen. Siveltimen pyöreä muoto takaa sävyn pehmeän levityksen luomivakoon. 

MAC 217 -luomivärin häivytyssivellin. 

 

RAJAUS. Erityisesti geelieyelinereiden kanssa erillinen rajaussivellin on paikallaan. Myös nestemäisten rajaustuotteiden oma sivellin on välillä hankala, joten luottosivellin voi olla paikoillaan myös muiden rajausmuotojen kanssa. Tukevalla, mutta super kapealla siveltimellä saat tasaisen kapean viivan piirrettyä vaikka et juuri olisi harjoitellutkaan. 

Bobbi Brown Ultra Precise rajaussivellin. 

 

HOITOVINKKI! Pese siveltimiäsi kerran viikossa joko Marseille-saippualla tai shampoolla. Puhdistuskeino soveltuu niin luonnon- kuin tekokuitusiveltimillekin. 

 

Photos / Courtesy of manufacturers

Kommentit (0)

TRENDING: FARM TO FACE -KOSMETIIKKA
Luomulaatua pienissä erissä. 
LUE LISÄÄ
INSPIRAATIO: KESÄHIUKSET
Parhaat hiusideat kesään Instagramista. 
LUE LISÄÄ
INSPIRAATIO: TOUKOKUUN KATUMUOTI
10 lookia, jotka varastaa Instagramista tässä kuussa. 
LUE LISÄÄ
TESTISSÄ: PROBIOOTIT IHONHOIDOSSA
Rakkauskirjeemme mikrobeille ja Esse-nimiselle ihonhoitobrändille. 
LUE LISÄÄ