UUDELLEEN LÖYDETYT KLASSIKOT

Esittelyssä kauneustoimittajan kesällä uudelleen löytämät klassikot. 

Välillä kosmetiikan jatkuvia uutuuksia testaillessa vanhat hyväksi todetut suosikit unohtuvat. Vanhasta suosikista voi kuitenkin löytää jälleen arjen uuden luottokumppanin kun hetkeksi palaa menneisiin ja tyhjentelee kylppärin hyllyjä. Näistä neljästä suosikista innostuin uudelleen kesän aikana ja olen tarttunut niihin joka aamu lomalta paluun jälkeenkin. 

Shiseido Perfect Hydrating BB Cream

Shiseidon BB-voiteen helposti levittyvä koostumus ja juuri täydellinen peittokyky olivat luikahtaneet mielestä täysin. Hoitava ja ihoa heleyttävä voide on juuri sopiva meikkipohja kesän jälkeen kun iho voi hyvin. Sävyvalikoiman tummin sävy soveltuu auringossa päivettyneelle hipiälle, mutta muuten sävyvalikoima kolmessa saatavassa sävyssään - light, medium ja dark - on rajoittava. Dark ja medium soveltuvat kuitenkin monelle ihonsävylle ja voiteista voi kesäsävyn hiipuessa sekoitella itselleen sopivan värisen. Hoitava voide tuntuu iholla erittäin miellyttävältä ja kosteuttavalta. Iho on super pehmeä levityksen jälkeen ja kasvojen hehkusta saa kommentteja jatkuvasti. BB-voide tasoittaa sopivasti ihon pieniä virheitä, näyttämättä lainkaan paksulta. Suojakerroin 30 suojaa vielä auringonsäteiltä tehokkaasti. 

Weleda Wild Rose Deodorant 

Kesälomalle matkalaukkuani pakatessa heitin huolettomasti Weledan ruusudeodorantista matkakoon laukkuuni, sen enempää sen tehoa miettimättä. Yllätyin lomamatkallani positiivisesti. Olin täysin unohtanut tämän suosikkini testaillessani muita luonnonkosmetiikan deodorantteja ahkerasti. Weledan ruusudeodorantti oli kuitenkin päätynyt suosikkieni listalle jo aiemminkin. Nyt olen käyttänyt tätä pitkäkestoista, hyvältä tuoksuvaa ja hien aisoissa pitävää luonnollista deodoranttia joka päivä. Plussaa siitä että super riittoisan pakkauksen saa monista kaupoista myös matkakoossa! 

Chanel Les Beiges Healthy Glow Sheer Powder sävy 40

Aurinkopuuterin päivitys on paikoillaan monesti kesän edetessä ja päivetyksen syventyessä. Keväinen suosikkini; Inika Organicin Baked Mineral Bronzer sävyssä Sunkissed, ei enää vastannut Sisiliassa saamaani päivetystä, joten tutkin kaapeistani syvempisävyisiä aurinkopuutereita. Kun löysin Chanelin puuterin, muistin jälleen miksi pidin siitä niin kovasti. Ohut koostumus, tasaisesti iholle liukuva väri ja sopivan lämmin sävy olivat nappivalinta kesää hehkuville kasvoille. Sävy jää varmasti pian syyskuun edetessä liian tummaksi, mutta sarjassa on onneksi saatavilla useita eri sävyjä. Tai sitten palaan Inikan pariin kun kaipaan pehmeämpää päivetystä purkista. 

Redken Wind Blown 05 dry finishing spray

Kesällä unohdan muotoiluraudat ja usein jopa föönauksen ja annan hiusten kuivua lämpimässä kesäsäässä itsekseen. Hiukseni taipuvat kauniille kiharalle kosteissa ilmastoissa, eli parhaimmillaan ne ovat rantalomilla. Suomessa hiukseni jaksavat muodostaa muutaman laineen ja näyttävät lähinnä pörröisiltä. Huolettomaan kesätyyliin löysin kaverin vanhasta suosikista, Redkenin kuivamuotoilusuihkeesta, jota voisi parhaiten kuvailla tekstuurisuihkeen ja hiuslakan yhdistelmäksi. Suihke antaa hiuksille volyymia ja ryhtiä, mutta kiinnittää kevyesti myös laineet muotoonsa tai otsatukan pinnien tai pannan alle. Teemani luonnontilaan jätetyistä hiuksista voisi jatkua vielä syksyyn, joten luulen tyhjentäväni tämän ihanalta tuoksuvan ja hiukset ilmavaksi jättävän tekstuurisuihkeen nopeasti. 

 

Photos / Courtesy of manufacturers, Eevis Liedes

 

Kommentit (0)

EMMI-LIIA SJÖHOLM: TESTISSÄ YASURAGI-KYLPYLÄ
Japanilainen kylpylä Tukholman liepeillä. 
LUE LISÄÄ
TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD
Talvi-ihon pelastusvoide jo sadan vuoden ajan.
LUE LISÄÄ
MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: JOULUKUU 2018
Tarinoita tekijöiltä ja toimituksen kulisseista.
LUE LISÄÄ
NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa joulukuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ