TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD

Tuoteklassikko -juttusarjassa perehdytään kosmetiikkaa mullistaneisiin kulttituotteisiin, jotka onnistuvat olemaan ajankohtaisia edelleen.

Weledan Skin Food tuli markkinoille jo yli sata vuotta sitten. Yleisvoide sopii talveen täydellisesti, sillä tuubi on yksi parhaimmista kuivan ihon pelastusvoiteista. Se soveltuu mihin tahansa kuivaan alueeseen paikallisesti käytettäväksi. Paksua voidetta voi kerrostaa kuivuneihin kynsinauhoihin, rohtuneisiin huuliin tai hieroa jopa päänahassa kuivana hilseileviin kohtiin. Voidetta voi levittää myös koko kasvoille kosteusvoiteen tapaan. Annostelu saa olla niukempaa, jotta voide soveltuu meikin alle, mutta meikin allekin se todella sopii. Skin Foodia voi käyttää myös naamion tapaan; anna voiteen vaikuttaa iholla 15-20 minuuttia ja pyyhi lopuksi ylimääräinen naamio pois. 

Skin Foodin teho perustuu täysin luonnollisiin ainesosiin. Auringonkukansiemenöljy sisältää paljon rasvahappoja ja ihoa kosteuttavat myös manteliöljy ja mehiläisvaha. Orvokkiuute rauhoittaa kuivaa, ärtynyttä, kutiavaa ja punaista ihoa. Kehäkukkauute ehkäisee tulehdusta, jota syntyy helposti kuivaan ihoon, jota huomaamattaan raapii herkästi. Voide on erinomainen myös suojaamaan ihoa pakkaselta. Käytä voidetta kosteusvoiteen tapaan talvella tai taputtele ekstrakerros poskipäille, nenään, leukaan ja otsalle suojaamaan ihoa kylmältä viimalta. 

Voide löytyy monen julkisuuden henkilön kassista - Victoria Beckham, Alexa Chung, Julia Roberts ja Adele ovat julkisesti tunnustautuneet ihmevoiteen suurkuluttajiksi. Monet meikkaajat (allekirjoittanut mukaanlukien) ja kauneusammattilaiset kantavat tuubia työvälineissään. Yleisvoidetta myydään maailmanlaajuisesti kuuleman mukaan yksi kolmessakymmenessä sekunnissa. Voiteen hintalaatu-suhde on enemmän kuin kohdallaan ja tuubista riittää voidetta käytettäväksi todella pitkäksi aikaa. Weleda ei ole koskaan juurikaan markkinoinut tuotetta ja silti vihreä tuubi säilyy yhä edelleen yhtenä myydyimpänä tehovoiteena. Se on varmasti ollut myös monen monitoimibalmin innoittaja. 

Lue lisää tuoteklassikoita täältä.

Koko Tuoteklassikko -juttusarjan inspiraationa on toiminut Sali Hughesin kirja Pretty Iconic

 

Photos / Courtesy of Eevis Liedes

Kommentit (0)

THE BEST FROM THE PAST – OSA 3
Arkistojen aarteita, editorial -helmiä ja mieleenpainuvia kampanjoita takavuosilta. 
LUE LISÄÄ
SYLVIE MUS: JOULUKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: STATEMENT EARRINGS + CHEEKBONES
Täydellinen pari pikkujouluun: statement korvikset ja poskipäät. 
LUE LISÄÄ
PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ