TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD

Tuoteklassikko -juttusarjassa perehdytään kosmetiikkaa mullistaneisiin kulttituotteisiin, jotka onnistuvat olemaan ajankohtaisia edelleen.

Weledan Skin Food tuli markkinoille jo yli sata vuotta sitten. Yleisvoide sopii talveen täydellisesti, sillä tuubi on yksi parhaimmista kuivan ihon pelastusvoiteista. Se soveltuu mihin tahansa kuivaan alueeseen paikallisesti käytettäväksi. Paksua voidetta voi kerrostaa kuivuneihin kynsinauhoihin, rohtuneisiin huuliin tai hieroa jopa päänahassa kuivana hilseileviin kohtiin. Voidetta voi levittää myös koko kasvoille kosteusvoiteen tapaan. Annostelu saa olla niukempaa, jotta voide soveltuu meikin alle, mutta meikin allekin se todella sopii. Skin Foodia voi käyttää myös naamion tapaan; anna voiteen vaikuttaa iholla 15-20 minuuttia ja pyyhi lopuksi ylimääräinen naamio pois. 

Skin Foodin teho perustuu täysin luonnollisiin ainesosiin. Auringonkukansiemenöljy sisältää paljon rasvahappoja ja ihoa kosteuttavat myös manteliöljy ja mehiläisvaha. Orvokkiuute rauhoittaa kuivaa, ärtynyttä, kutiavaa ja punaista ihoa. Kehäkukkauute ehkäisee tulehdusta, jota syntyy helposti kuivaan ihoon, jota huomaamattaan raapii herkästi. Voide on erinomainen myös suojaamaan ihoa pakkaselta. Käytä voidetta kosteusvoiteen tapaan talvella tai taputtele ekstrakerros poskipäille, nenään, leukaan ja otsalle suojaamaan ihoa kylmältä viimalta. 

Voide löytyy monen julkisuuden henkilön kassista - Victoria Beckham, Alexa Chung, Julia Roberts ja Adele ovat julkisesti tunnustautuneet ihmevoiteen suurkuluttajiksi. Monet meikkaajat (allekirjoittanut mukaanlukien) ja kauneusammattilaiset kantavat tuubia työvälineissään. Yleisvoidetta myydään maailmanlaajuisesti kuuleman mukaan yksi kolmessakymmenessä sekunnissa. Voiteen hintalaatu-suhde on enemmän kuin kohdallaan ja tuubista riittää voidetta käytettäväksi todella pitkäksi aikaa. Weleda ei ole koskaan juurikaan markkinoinut tuotetta ja silti vihreä tuubi säilyy yhä edelleen yhtenä myydyimpänä tehovoiteena. Se on varmasti ollut myös monen monitoimibalmin innoittaja. 

Lue lisää tuoteklassikoita täältä.

Koko Tuoteklassikko -juttusarjan inspiraationa on toiminut Sali Hughesin kirja Pretty Iconic

 

Photos / Courtesy of Eevis Liedes

Kommentit (0)

KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: JOULUKUU 2018
Tarinoita tekijöiltä ja toimituksen kulisseista.
LUE LISÄÄ
EMMI-LIIA SJÖHOLM: TESTISSÄ YASURAGI-KYLPYLÄ
Japanilainen kylpylä Tukholman liepeillä. 
LUE LISÄÄ
NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa joulukuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: JOULUKUU 2018
Tarinoita tekijöiltä ja toimituksen kulisseista.
LUE LISÄÄ