TUOTEKLASSIKKO: NARS ORGASM -POSKIPUNA

Tuoteklassikko -juttusarjassa perehdytään kosmetiikkaa mullistaneisiin kulttituotteisiin, jotka onnistuvat olemaan ajankohtaisia edelleen.

Ranskalainen kosmetiikkamerkki NARS on meikkitaiteilija Francois Narsin vuonna 1994 perustama meikkibrändi, joka on tullut tunnetuksi mieleenpainuvista tuotenimistään. Brändin kulttiposkipuna Orgasm on näistä värikkäästi nimetyistä tuotteista yksi tunnetuimpia. NARS taitaa erityisen hyvin juuri ihon meikkaamiseen tarkoitetut tuotteet. Peitevoide on allekirjoittaneen henkilökohtainen en voi elää ilman -tuote. Peite- ja meikkivoiteissa on otettu huomioon jokainen ihonsävy ja erityisesti aurinkopuuteri (Laguna) sekä erilaisissa koostumuksissa tulevat poskipunat ovat tuotteita, joihin NARSilla kannattaa tutustua. 

NARSin Orgasm -poskipunan suosio perustuu sen kykyyn näyttää upealta todella monella ihonsävyllä. Se kirkastaa sameaa ja väsynyttä  vaaleaa ihoa, eikä näytä harmaalta ruskealla tai tummallakaan iholla. Se piristää ihonsävyn nopeasti täydellisellä persikan ja pinkin sävy-yhdistelmällään. Punassa on seassa hienoja kultaisia hippuja, jotka taittavat valoa poskilla ja lopputuloksena on kuulas ja hehkuva iho. Poskipuna imitoi upeasti koko ilmettä raikastavaa ja poskia punoittavaa efektiä, jonka vaikka tuotteen nimessäkin mainittu tilanne saa aikaan. 

Vuonna 1999 lanseerattu poskipuna nousi nopeasti niin ammattilaisten kuin it-tyttöjenkin suosioon. Muun muassa Jennifer Lopez nähtiin uransa huippuvuosina harvoin ilman kyseistä hehkuvaa poskipunaa. Brändi on huomionhakuisella markkinoinnillaan onnistunut luomaan tuotteen, joka on yhä edelleen yksi myydyimpiä kosmetiikkatuotteita ympäri maailman. Alkuperäisestä puuterisesta poskipunasta on toki vuosien varrella julkaistu erilaisia versioita. Multiple Orgasm on puikossa oleva voidemainen poskipuna, jota voi käyttää myös huulilla. Liquid Blush luo poskille hehkuvan punan nestemäisessä muodossa, joka on helppo levittää poskille sormin. 

Katso poskipunan käyttövinkit Youtubesta

Lue juttusarjan aiemmat osat täältä

 

Photos / Courtesy of Eevis Liedes

Kommentit (0)

NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa joulukuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: JOULUKUU 2018
Tarinoita tekijöiltä ja toimituksen kulisseista.
LUE LISÄÄ
EMMI-LIIA SJÖHOLM: TESTISSÄ YASURAGI-KYLPYLÄ
Japanilainen kylpylä Tukholman liepeillä. 
LUE LISÄÄ
TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD
Talvi-ihon pelastusvoide jo sadan vuoden ajan.
LUE LISÄÄ