TUOTEKLASSIKKO: LAURA MERCIER TINTED MOISTURIZER

Tuoteklassikko -juttusarjassa perehdytään kosmetiikkaa mullistaneisiin kulttituotteisiin, jotka onnistuvat olemaan ajankohtaisia edelleen.

Kaikkien sävyttävien kosteusvoiteiden kiistaton ykkönen on ehdottomasti Laura Mercierin Tinted Moisturizer. Vuonna 1996 lanseerattu sävyttävä kosteusvoide on julkaisunsa jälkeen noussut yhdeksi kopioiduimmista meikkipohjista. Sen silkkinen koostumus, sopiva peittävyys ja pitkäkestoisuus ovat kaikki kopioituja ominaisuuksia, joihin moni merkki on tähdännyt, mutta jostain syystä epäonnistunut yrityksissään. 

Meikkitaiteilija Laura Mercier perusti nimeään kantavan merkkinsä halutessaan kehittää markkinoille enemmän juuri täydellisen ihon tavoitteluun tarkoitettuja meikkituotteita. Brändi on tunnettu erityisesti ihotuotteistaan - meikkipohjat, peiteaineet, puuterit ja poskipunat ovat brändin ehdoton vahvuus. Sittemmin brändi on laajentanut valikoimaansa myös värikosmetiikkaan; luomi- ja rajausväreihin, mutta paras osaaminen säilyy edelleen meikkipohjaan tarkoitetuissa tuotteissa. Mercierin meikkivoiteita, puutereita ja poskipunia yhdistää niiden silkkisen hieno koostumus, joka antaa ihon näyttää iholta. Tuotteet tekevät ihosta täydellisen, ilman että kasvoilta voi erottaa erillisiä tuotteita - kaikki sävyt ja koostumukset sulautuvat täydellisesti osaksi ihoa. Sävyjä on valikoimissa todella kattava määrä ja jokainen ihonsävy on otettu vaihtoehdoissa huomioon. Moni tuote onkin löytänyt tiensä meikkaajien ammattipakkeihin. 

Sävyttävää kosteusvoidetta on saatavilla kolmea eri vaihtoehtoa. Tinted Moisturizer on niistä ikonisin, soveltuen parhaiten normaalille ja kuivalle iholle. Myös sekaiholle tämä voide on sopivasti kosteuttava ja silti pitkäkestoinen. Rasvoittuvalle iholle on olemassa oma Oil-Free versionsa ja ekstrakuivalle tai muuten vain hehkua hakevalle Illuminating voide voi olla paras vaihtoehto. Kaikissa voiteissa on suojakerroin 20, joka suojaa ihoa sopivasti päivittäisessä käytössä. 

Voide on voittanut lanseerauksestaan saakka tasaisesti kauneusalan eri palkintoja ja sen arvostelut netissä ovat pääsääntöisesti todella ylistäviä. Voide on edelleen brändin yksi myydyimpiä tuotteita. Se tavoittaa täysin ajatuksen luonnollisesta, mutta täydellisestä ihosta ja meikittömän näköisestä meikkipohjasta - silti peittäen ja tasoittaen juuri tarpeeksi. Voiteen hankkimisen tekee hieman hankalaksi merkin rajoitettu saatavuus nettikaupoista, mutta naapurimaa Ruotsia ja NK-tavarataloa pidemmälle ei onneksi tarvitse lähteä täydellisen meikkipohjan tavoittelussa. 

 

Lue juttusarjan aiemmat osat täältä

 

Photos / Courtesy of  Instagram @lauramercier

Kommentit (0)

PINNALLA: STATEMENT EARRINGS + CHEEKBONES
Täydellinen pari pikkujouluun: statement korvikset ja poskipäät. 
LUE LISÄÄ
PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ
WHAT TO WEAR #8
Little christmas season.
LUE LISÄÄ
THE BEST FROM THE PAST – OSA 3
Arkistojen aarteita, editorial -helmiä ja mieleenpainuvia kampanjoita takavuosilta. 
LUE LISÄÄ