TUOTEKLASSIKKO: BOBBI BROWN LONG-WEAR GEL EYELINER

Tuoteklassikko -juttusarjassa perehdytään kosmetiikkaa mullistaneisiin kulttituotteisiin, jotka onnistuvat olemaan ajankohtaisia edelleen.

Eyelinerin historia ylettyy ajassamme varmasti pidemmälle kuin minkään muun meikkituotteen. Sen paikkaa monien silmämeikissä ei horjuteta koskaan, vaikka yleisissä trendisuuntauksissa välillä rajauksettomalla tyylillä leikiteltäisiinkin. Rajaus on paras keino tehostaa katsetta; sen voi piirtää näyttävästi tai sillä voi kohottaa katsetta kapeana viivana ripsityvessä. Paras eyeliner levittyy helposti, pysyy paikoillaan ja soveltuu moneen.

Bobbi Brownin Long-wear Gel eyeliner muutti eyelinereiden maailman ilmestyttyään markkinoille 2001. Aiemmin moni luotti kuivaan kakkumaiseen rajausväriin, jota käytettiin veteen kostutetulla siveltimellä. Kakkulinereiden kultavuodet olivat jo 40- ja 50-luvulla, mutta kynien ja tussien rinnalla ne jatkoivat monen meikkipussissa ennen geelimäistä mullistusta. Geelieyelinerin notkeuden ja helpon levittyvyyden mahdollistaa koostumuksen sisältämä silikoni. Silikoni mullisti rajausmaailman, sillä silikonikoostumus mahdollisti joustavan rajausvärin, joka myötäili silmän jokaista muotoa ja pientä yksityiskohtaa. Silikoniin tämäkin bestseller luottaa edelleen. 

Bobbin geelirajaus on pitkäkestoinen, käytännössä jopa vedenkestävä. Se ei sotkeudu päivän aikana tai leviä edes rasvoittuvilla luomilla. Sitä voi jopa käyttää silmän rajaamiseen vesilinjassa, eikä se leimaannu alaripsiin vaikka rajaisit geelillä vesirajasta vain yläripsien alta. Sen intensiivinen sävy ei haalistu päivän aikana iholla ja sillä saa aikaan kapean tai näyttävän leveän rajauksen - kaikki riippuu sen parina käytettävästä siveltimestä. 

Bobbin geelirajauksia on olemassa pysyvässä valikoimassa jopa yhdeksän eri sävyä, mutta klassinen musta Black Ink on aina varma valinta. Sen intensiivinen sävy ei muutu iholla vaan musta pysyy puhtaana ja rehellisenä mustana. Muita kokeilemisen arvoisia sävyjä ovat Espresso Ink ja Graphite Shimmer Ink - espresson syvä ruskea ja viileä neutraali harmaa imartelevat monia. Purkki kestää käytössä pitkään, joten rahoilleen saa varmasti vastinetta. Kun purkin muistaa sulkea hyvin, rajausväri pysyy täysin käyttökelpoisena loppuun saakka eikä väri kuivu ennen aikojaan. 

 

Lue juttusarjan aiemmat osat täältä

 

Photo / Courtesy of manufacturer

Kommentit (0)

TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD
Talvi-ihon pelastusvoide jo sadan vuoden ajan.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ
SYLVIE MUS: JOULUKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ
THE BEST FROM THE PAST – OSA 3
Arkistojen aarteita, editorial -helmiä ja mieleenpainuvia kampanjoita takavuosilta. 
LUE LISÄÄ