TUOTEKLASSIKKO: BIODERMA SENSIBIO H2O

Tuoteklassikko -juttusarjassa perehdytään kosmetiikkaa mullistaneisiin kulttituotteisiin, jotka onnistuvat olemaan ajankohtaisia edelleen. 

 

Koko nimeltään Bioderma Sensibio H2O Make-up removing micelle solution, eli tutummin Bioderman misellivesi, on kasvovesi vailla vertaa. Ranskalaisesta apteekista maailmalle pikku hiljaa levinnyttä misellivettä saa nykyään jo laajemmin mukaansa matkoilta, mutta Suomen apteekkiin ihmevesi ei valitettavasti vielä ole löytänyt. 

Bioderman misellivesi oli markkinoiden ensimmäisiä misellivesiä ja levitessään Ranskan rajojen ulkopuolelle, tutustutti muun maalaiset kuluttajat uuteen ihonhoitoveteen. Misellivesi eroaa tavallisesta kasvovedestä siten, että se puhdistaa ihon tehokkaammin misellien eli pyöreiden puhdistavien molekyyliensä avulla. Miselliveden koostumus on hieman erilainen kuin kasvoveden ja eron huomaa heti käytössä. Misellivettä voidaan käyttää kahdella tavalla; joko sillä pyyhitään kasvoilta päällimmäinen lika ja meikki ennen parempaa puhdistusta tai sitten sillä voidaan viimeistellä puhdistus kasvoveden tapaan. Misellivettä ei huuhdella pois kasvoilta. 

Vaikka misellivesiä löytyy jo monelta merkiltä, säilyttää tämä tuoteklassikko asemansa jokaisen meikkaajan työpöydällä. Misellivesi on hellävarainen, mutta samalla todella tehokas. Se ei ärsytä herkkääkään ihoa ja soveltuu siksi käytettäväksi kaikille. Se poistaa jopa vedenkestävän ripsivärin kun vanulapun antaa hetken vaikuttaa ripsien päällä. Moni meikkaaja käyttää sitä myös vanupuikon päässä eyelinerin korjailuun tai huulipunan nopeaan vaihtoon kuvaustilanteissa. Misellivesi poistaa kaiken meikin kasvoilta, eikä jätä ihoa saippuaisen tuntuiseksi. Se ei myöskään riisu ihoa kaikesta hyödyllisestäkin rasvasta vaan iho tuntuu pehmeältä, puhtaalta ja silti kosteutetulta. Pulloa saa useassa eri koossa; jättikokoinen 500ml pullo on vakiokaluste kylpyhuoneeseen ja kätevän minipullon saa helposti mukaan matkalle tai tilanteisiin, joissa perusteelliseen kasvojenpesuun ei ole mahdollisuutta. 

 

Lue juttusarjan ensimmäinen osa täältä

Photos / Courtesy of Eevis Liedes

Kommentit (0)

TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD
Talvi-ihon pelastusvoide jo sadan vuoden ajan.
LUE LISÄÄ
NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa joulukuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ
SYLVIE MUS: JOULUKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ