TRENDIRAPORTTI: SYYSMUOTI 2017

Listasimme 10 tyyliteemaa uuteen sesonkiin.

TEDDYTURKIKSET – Talven takkimuoti on runsasvolyymista ja monenkirjavaa. Kookkaiden nallekarhukolttujen ohella runwaylla nähtiin runsassävyisiä tilkkutäkkiturkkeja ja muhkeita puuhkasomisteita.

FOLKLORE – Kiitos Guccin, kuosijuhla jatkuu yllätyksellisenä tälläkin kaudella. Odottamattomat kirjailut, värit ja painatukset ommellaan joko folklore -henkeen tai artesaanimaisen viimeistelemättömäksi.

TOPPATAKKI 2.0 – Viime vuoden jättihitti pufferi jatkaa iloksemme voittokulkuaan myös tänä talvena. Trendiä varioidaan aiempaa enemmän mm. turkissomisteilla, painatuksilla ja täkkimäisillä leikkauksilla.

MUOVIUNIVORMUT – Sesongin yllättäjäksi nousevat muovitrenssit ja -sadetakit, joita kerrostetaan nyt asustemaiseksi lisäksi käyttövaatetuksen päälle. Muovi on vallannut markkinoita myös jalkine- ja laukkupuolella.

SULKASOMISTEET – Sulat arkipäiväistyvät ja näkyvät kasvavassa määrin bleisereihin, hameisiin tai loafereihin lisättyinä yksityiskohtina. Kokonaiset sulkalookit ovat kauden kiinnostavimpia statement -teemoja.BOSS LADY – Toimistotyöläinen muuntuu tänä syksynä sihteeristä toimitusjohtajaksi. Suosikkitrendimme näkyy voimakkaina pukulookkeina, jotka ovat samanaikaisesti maskuliinisia ja ultranaisellisia. POLKA DOTS – Yksinkertainen mutta tehokas pallokuosi kurkottaa tällä kaudella muotikartalle raitaprintin seuraksi. Kuosi toimii parhaiten runsaskokoisena 70- ja 80-luvun henkeen.

XXXL -NEULEET – Hyggeily näkyy myös runwaylla kotoilulookien salonkikelpoistuttua osaksi katukuvaa. Roimasti ylisuuret, venytetyt palmikkoneuleet ovat syksyn mukavin ja kerrostuskelpoisin arkivaate.

DENIM COWBOY – Kokonainen farkkulook on tämän hetken kiinnostavimpia runway -tulokkaita. Yhtenäinen sävy ja istuva leikkaus säilyttävät kokonaisuuden eleganttina aina työpukeutumisesta illanviettoihin.

METALLI – Metallinhohto siirtyy yökerhoista arkivaatetukseen. Runwaylla nähtiin erityisen paljon hopeaa, joka toimii oivallisena piristysruiskeena aivan perinteisenkin villakangastakin seurana.

 

Katso myös: Muotikuukauden jälkipyykki – 7 tulevaa trendisuuntausta

Photos / Courtesy of Vogue Runway

Kommentit (0)

NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa kesäkuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
OSTOSLISTALLA: ARKILAUKKU
Katsastimme kauden mallistot ja valitsimme kuusi kauneinta.
LUE LISÄÄ
KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: KESÄKUU 2018
Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana. 
LUE LISÄÄ
BEAUTY DIRECTOR'S PICK: 10 x LUONNOLLINEN SUOSIKKI
Valitsimme suosikkimme Natural Goods Companyn ystävämyynnistä. 
LUE LISÄÄ