TRENDIRAPORTTI: KESÄMUOTI 2017

Ota omaksesi kesämuodin kuusi kiinnostavinta.

KIINNOSTAVIN KUOSI – Kukkakimara
Kukkakuosi säilyttää paikkansa kesäprinttien kärjessä. Tänä vuonna ajankohtaisimpana pohjavärinä toimii musta, antaen tutulle painatukselle uudenlaista potkua ja käyttömahdollisuuksia myös lomasesongin ulkopuolella. Balenciagan ja Vetementsin luksusmekoista kannattaa etsiä autenttisia budjettiversioita kirpputoreilta ja vintage-puodeista.

KIINNOSTAVIN LEIKKAUS – Volyymi
Olkatoppausbuumi ei osoita viilenemisen merkkejä. Vallitseva vaatemuoti on runsaan liioittelevaa ja dramaattisesti leikattua, näyttäytyen jatkeena pitkälle oversized -mitoituksen kultakaudelle. Parhaimmillaan volyymi toimii tuttujen klassikoiden, kuten trenssitakkien kanssa, antaen perusvaatteelle ajankohtaisen lisämausteen. XXXL yltää myös asusteisiin: volyymilaukut, suuret korut ja vyönsoljet tekevät uutta tuloa syksyksi.

KIINNOSTAVIN SILUETTI – Porkkana
Kesän avainsiluetti muovautuu Jil Sanderin ja Balenciagan tunnustetuimpien näytöslookien myötä. Volyymihihojen ja olkatoppausten vastapainona kapeat helmat, trikoot ja legginssit ovat tehneet pikapaluun muotikartalle. Porkkanaa muistuttava peilikuva inspiroi kaivamaan jegginssit, kynähameet ja hiihtarit kaapista, ja siirtämään vaihteeksi mom jeansit jäähylle.

KIINNOSTAVIN VÄRI – Sateenkaarikirjo
Pastellien monivuotisen kultakauden ja murretun sävypaletin rinnalla nähdään tänä kesänä kirkas sateenkaarivärien suora. Runwaylla nähtiin runsaasti yhden värin ympärille rakennettuja head to toe -lookeja ja minimalistisia kirkasvärikokonaisuuksia. Kokeiltavin yhdistelmä? Pinkin ja liilan liitto. Testaa kokolookia tai ujuta värikimara hillitympään tyyliin asusteiden muodossa.

KIINNOSTAVIN MATERIAALI – Silkkisatiini
Luksusmateriaalit ovat parissa vuodessa arkipäiväistyneet juhlavaatetuksesta osaksi arki-, yö- ja sporttipukeutumista. Silkki ja satiini – yhdessä tai erikseen – ovat kesän rakastettavimpia materiaaleja vaatemuodin ohella myös jalkineissa ja asusteissa. Sekoite tekee kankaasta paksumpaa ja käyttöä kestävämpää, säilyttäen silti materiaaleille ominaisen hohdon ja laskeutuvuuden. 

KIINNOSTAVIN YKSITYISKOHTA – Rypytys
Rypytykset, solmut ja pliseeraukset ovat kesäkauden katseenvangitsija yksityiskohtien saralla. Toteutustapa on vapaa ja luova: runwaylla nähtiin kaikkea mahdollista kietaisuhameista rintaruusukkeisiin, pliseerattuihin helmoihin ja rypytettyihin kauluksiin. Trendi tarjoaa lomapäiviä myös silitysraudalle: pellavavaatteiden ja kauluspaitojen pinnat saavat olla kesällä boheemin eläviä.

 

Lue myös: SS17 – Kevätmuodin suuri trendikatselmus
Lue myös: Muotikuukauden jälkipyykki – 7 tulevaa trendisuuntausta

Photos / Courtesy of Vogue runway, Harper's Bazaar UK

Kommentit (0)

INSPIRAATIO: TOUKOKUUN KATUMUOTI
10 lookia, jotka varastaa Instagramista tässä kuussa. 
LUE LISÄÄ
TESTISSÄ: PROBIOOTIT IHONHOIDOSSA
Rakkauskirjeemme mikrobeille ja Esse-nimiselle ihonhoitobrändille. 
LUE LISÄÄ
TRENDING: FARM TO FACE -KOSMETIIKKA
Luomulaatua pienissä erissä. 
LUE LISÄÄ
INSPIRAATIO: KESÄHIUKSET
Parhaat hiusideat kesään Instagramista. 
LUE LISÄÄ