TRENDIRAPORTTI: HAUTE COUTURE -VIIKON PARHAAT

Kolme näytössuosikkia Pariisista – ja seikat, jotka runwaylta opimme.

VALENTINO

– Sifonki on edelleen juhlavaatetuksen niche -kuningatar: materiaalia näkee runsaasti runwaylla, mutta yhä verrattain vähän massatuotannossa. Läpinäkyvä sifonki on äärettömän kiinnostava tapa paljastaa ja peittää samanaikaisesti.
– Villakangas toimii takkien ohella myös liiveissä, topeissa ja hameissa. Lyhyt ja tiheä karva pitää siluetin kauniina ja tuo kokonaisuuteen tekstuuria.
– Koruttoman suoraviivaiset ja pitkät silkkimekot tekevät tuloaan useiden brändien valikoimissa. Elegantti satsausvaate, joka saa minimekot tuntumaan armottoman vanhanaikaisilta. 

CHANEL

– Tweed saa uutta pontta muhkeista hihoista ja midimittaisesta helmasta. Irrotteleva sateenkaarimeikki on sekin oiva vastinpari rouvakuosille. Riko kaavaa ja parita helmikorvikset, hattu ja garderobisi perinteikkäin univormu nahkanilkkureihin ja värikylläiseen silmämeikkiin.
Chanel Bride on hieman överillä tavalla erittäin cool. Lähitulevaisuuden morsian, jos minimalismi ei ole juttusi, inspiroidut taatusti pätkäistystä vannehelmasta ja runsaasta ruusukekimarasta (ylhäällä oikealla).

MAISON MARGIELA

– Vyö on helpoin keino päivittää vanha trenssi tähän päivään. Uumaa on korostettu runwaylla jo useampi kausi, ja vyövariaatioita riittää perinteisistä nahkavöistä korsetteihin. Vyöllä voi myös kuroa takin mekoksi – ja saada lisää monikäyttövaatteita garderobiinsa.
– Kerrostaminen on elinehto Suomen säässä, mutta se antaa usein mahdollisuuden viedä myös lookit uudelle tasolle. Arjessa kopin voi ottaa vaikkapa tästä innoittajasta: hiihtoneuleen ja läpinäkyvän trenssin yhdistelmä on suorastaan kesäinen.
– Ennustamme saappaiden tekevän jykevän paluun kenkäkartalle lähivuosina. Over-the-knee -buumin jälkeen nilkkurit ovat olleet kylmän kauden keskipiste, kenties seuraavat it-popot tulevatkin pitkillä varsilla?

 

Photos / Via Vogue Runway

Kommentit (0)

IHON SELVIYTYMISOPAS TALVEEN: OSA 1
Kaikki mitä ihosi tarvitsee pitkästä talvesta selviytymiseen. 
LUE LISÄÄ
MUOTIFEATURE: SOFIA RUUDUN TOIVELISTA
Juttusarjassa kiinnostavat muotikasvot jakavat meille henkilökohtaiset ostostärpit.
LUE LISÄÄ
KIRKAS JA KUULAS IHO MARRASKUUSSA
Poimi vinkit kirkkaan kuulaaseen ihoon marraskuun harmaudessa. 
LUE LISÄÄ
VIIKON PARHAAT NETTILÖYDÖT
Marraskuussa haavelistalla: sininen poolo, moderni pikkumusta ja solkilaukku.
LUE LISÄÄ