TOP 5 LUOTTOTUOTETTA: TAIKA MANNILA

Kuvittaja ja DJ-duo D.R.E.A.M:in toinen puolisko Taika Mannila jakoi meille kosmetiikkasuosikkinsa, ja ne ovat juuri niin dreamy kuin voisi kuvitella. 

Avène Thermal Spring Water - kasvovesi

"Zoolander sen sanoi: Moisture is the essence of wetness, and wetness is the essence of beauty. Olen kasvovesiaddikti ja koitan muistaa kosteuttaa herkkää ja helposti kuivuvaa ihoani sisäisesti ja ulkoisesti aina kun voin. Rakastan erilaisia kasvovesiä, mutta yksi varma lemppari kaikkiin tilanteisiin on Avènen rauhoittava lähdevesi.  Sain kerran kuvauksissa viiksiliimasta rajun allergisen reaktion, jonka jälkeen olen olen oppinut keräilemään kauneuskaappiini mahdollisimman helliä tuotteita. Matkoilla ja lentokoneessa minulla on aina mukana minikokoinen kasvovesi, jota ruiskuttelen itseeni ja kiitollisiin seuralaisiini. Kasvoveden nopea lisäys on myös oiva raikastuskeino kesken bailaamisen tanssilattialla."

Chloé Eau de Parfum by Chloé

"Hajuvesi on lempiasusteeni. Harvoin lähden kotoa ilman luottotuoksuani ja olen huomannut tutustuvani ja ihastuvani myös muihin ihmisiin ensisijaisesti nenälläni. Paras kauneusvinkkini juuri nyt liittyy myös tuoksuihin: jos haluaa päästä sydänsuruja aiheuttavasti ihastuksesta eroon, ota ihastuksesi hajuvesi omaan käyttöösi. Toimii! Olen testannut."

Rahua omega 9 hair mask

"Hiukseni ovat luonnonkiharat ja erittäin arvaamattomat. Jos asuisin viidakossa hiukseni olisivat täydellisesti kiharalla joka päivä, mutta Suomen ilmastossa ne tarvitsevat hieman apua, jotten näyttäisi Bon Jovilta 24/7. 100% luonnollinen hiusnaamio on naurettavan ihana ja ylellinen. Tällä tuotteella saan naimatakut ja muut epätoivotut bailurastat helposti kuriin."

Glamglow Thirstymud -naamio

"Olen ollut jo monta vuotta aika koukussa Glamglow -sarjaan, mikä ei aina välttämättä ole ollut hyväksi lompakolleni. Luin joskus, että näyttelijä Natalie Portman käytti sarjaa ja olin myyty! Käytän jälkkäriltä tuoksuvaa naamiota iltaisin ja annan sen välillä vaikuttaa yön yli, jotta varmasti olisin extra fresh myös unissani."

Lumene Invisible Illumination Nordic Light Valopisarat - sävyssä Rosy Dawn

"Mielestäni ihminen ei ikinä voi kimaltaa liikaa. Kauneuskaappini on täynnä erivärisiä glittereitä, valokyniä ja kuultopuutereita. Arkimeikkini peruspilari ja ehdoton lemppari juuri nyt on Lumenen valopisarat -tuotesarja ja varsinkin sävy Rosy Dawn, jota sekoitan meikkivoiteeseni tai laitan suoraan luomille."

Lisää Taikan inspiroiva Instatili seurantalistallesi @magicmannila ja kuuntele D.R.E.A.M:ia Bassoradiosta keskiviikkoisin klo 18-20. Toimitus suosittelee myös matkakokoista Avène -kasvosuihketta virkistykseksi tanssilattialle, jos päädyt D.R.E.A.M -klubille Kutoselle. 

 

Photos / Courtesy of manufacturers, Taika Mannila

Kommentit (0)

SYLVIE MUS: JOULUKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ
NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa joulukuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD
Talvi-ihon pelastusvoide jo sadan vuoden ajan.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ