TOP 5 LUOTTOTUOTETTA: ONA RIHU

Ekologisempaan elämäntyyliin inspiroivan Inlace Median co-founder, malli ja luonnonkosmetiikan nimeen vannova Ona Rihu kertoi meille kosmetiikkapussinsa viisi suosikkia. 

Mossa Face Oil

"Tämä herkullisen tuoksuinen öljy on jäänyt vakkariksi riittoisuutensa, ja tietenkin tuoksunsa ansiosta. Käytän öljyä iltaisin kasvoille ja muihin vartalon kohtiin, jotka sitä kaipaavat. Hetki on samalla minulle kuin aromaterapiaa. Rakastan öljyjen käyttöä ihonhoidossa, niistä tulee aina ihana luksusfiilis!"

Mia Höytö Kaunis - Facial Cleansing Gel

"Puhtailla ja hyvin hoidetuilla kasvoilla pääsee jo pitkälle. En käytä läheskään joka päivä meikkiä joten ihon kunto on minulle tosi tärkeää. Tällä puhdistusgeelillä saan päivän aikana kasvoille kertyneen lian poistettua hellästi, ilman ärsytystä. Luonnonkosmetiikalla voi olla hankalaa saada raskaita meikkejä esimerkiksi kuvauspäivän jälkeen pois, mutta tällä tuotteella sekin onnistuu! Minusta on myös ihana tukea suomalaisia yrityksiä."

Kora Organics - Rose Quarts Luminizer

"Tämä Australialainen tuotesarja on uusin lempparini, sillä siinä on hyödynnetty ruusukvartsia! Murskattua ruusukvartsia sisältävä luminizer antaa ihanan terveen hehkun kasvoille ja käytänkin sitä lähes päivittäin. Toinen lempparini sarjasta on Energizing Citrus Mist, joka virkistää ja hellii kasvoja (sekä hermoja) eteerisillä öljyillä." 

Zuii Organics Lipstick - Sheer Peach

"Kesän tullessa tykkään sipaista tätä huuliin sekä poskille, se antaa ihanan luonnollisen punan! Huulipunan ainesosaluettelo on niin puhdas, että ei haittaa vaikka tätä eksyisi vähän suuhun huulilta."

Mádara - Smart Anti-Pollution Charcoal & Mud Repair Mask

"Ultimate kasvonaamiolempparini! Aktiivihiili toimii tässä todella hyvin, maskin jälkeen iho tuntuu kuin uudelta. Vaikka maski on syväpuhdistava, se on silti hellävarainen, eikä jätä ihoa punaiseksi. Pyöräillessäni kaupungin saasteet tarttuvat helposti kasvojen paljaaseen ihoon. Varsinkin nyt keväällä olen käyttänyt maskia viikoittain ja tulokset kyllä näkyvät!"

 

Tutustu ekologisemman elämän helppoihin vinkkeihin Inlace Mediassa (@inlacemedia) ja seuraa Onaa Instagramissa @onadoes & @onarihu

 

Photos / Courtesy of Ona Rihu, manufacturers

Kommentit (0)

WHAT TO WEAR #8
Little christmas season.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ
PINNALLA: STATEMENT EARRINGS + CHEEKBONES
Täydellinen pari pikkujouluun: statement korvikset ja poskipäät. 
LUE LISÄÄ
THE BEST FROM THE PAST – OSA 3
Arkistojen aarteita, editorial -helmiä ja mieleenpainuvia kampanjoita takavuosilta. 
LUE LISÄÄ