TOP 5 LUOTTOTUOTETTA: MARYAM RAZAVI

Top 5 -luottotuotetta juttusarjassa alan huippuosaajat jakavat kosmetiikan viisi suosikkiaan. Malli, The Perfect Selfie -dokumenttielokuvan ohjaaja ja pian alkavan Huippumalli Haussa -ohjelman juontaja Maryam Razavi paljasti meille suosikkituotteensa. 

"Mallintyössä olen oppinut pitämään ihostani hyvää huolta, sillä se on yksi tärkeimmistä työvälineistäni. Meikki- ja kampaustuolissa haluan keskittyä "minispa" -elämykseen. Tuntuu ihanan ylelliseltä kun ammattilaiset loihtivat uuden lookin tai meikin. Meikkihetki on mallintyössä myös se ainoa hetki kun voi kerätä ajatuksiaan ja energioitaan ja olla vaan. Silloin ei tarvitse vastata puhelimeen tai kiirehtiä muualle. Koska olen meikkituolissa keskittynyt lähinnä rentoutumiseen ja nauttinut, en ehkä ole koskaan itse oikein päässyt meikkaamisen jäljille."

Avene Cold Cream

"Ihoni on kuiva, atooppinenkin jopa, joten se joutuu koville jatkuvasta meikkaamisesta. Avenen Cold Cream on täydellinen voide iholleni. Etsin hellävaraista ja iholleni parhaiten sopivaa voidetta pitkään kunnes löysin tämän ja ihoni on ollut siitä lähtien pelastettu."

V10 Plus Okinawa Deep Sea Water Mask

"Eräs ihana meikkaaja vinkkasi minulle tämän tuotteen kun jälleen kerran ihmettelin kuivaa ihoani ja sitä, että monet yövoiteet eivät tunnu sopivan iholleni. Käytän naamiota yövoiteen sijaan, sillä se soveltuu molempiin käyttötarkoituksiin. Aamulla pesen naamion pois vedellä ja iho tuntuu todella kosteutetulta ja freshiltä."

Estelle & Thild Biodefence Multi-Action Youth Serum

"Uusimpiin tuttavuuksiin kuuluva Estelle & Thild Multi-Action Youth Serum on tehnyt nopeasti vaikutuksen. Rakastan seerumeja ja kokeilen koko ajan mielelläni uusia."

YSL Touche Éclat -valokynä

"Need I say more? Klassikkojen klassikko, joka pelastaa jokaisen arkiaamun." 

Pantene Pro-V Repair & Protect -hiusnaamio

"Luonnonkiharat hiukseni janoavat koko ajan lisäkosteutusta, joten käytän tätä Pantenen hiusnaamiota hoitoaineen sijasta aina shampoon jälkeen pitääkseni hiukset kosteutettuina ja pehmeinä." 

 

Seuraa Maryamia 15.3. Livillä alkavassa Huippumalli Haussa -ohjelmassa ja Instagramissa @maryam.razavi. 

Photos / Courtesy of Elina Simonen, manufacturers 

 

Kommentit (0)

NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa kesäkuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: SUOMALAISTA IHONHOITOA
Kaksi kotimaista tämän hetken suosikkibrändiämme. 
LUE LISÄÄ
KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: KESÄKUU 2018
Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana. 
LUE LISÄÄ
PINNALLA: LOMAKAUDEN ASUSTETRENDIT
Koruamuletit, kalastajalakit, remmisandaalit ja minishopperit löytävät tiensä matkagarderobeihin tänä kesänä.
LUE LISÄÄ