TOP 5 LUOTTOTUOTETTA: KEIKU BORGSTRÖM

Ammattimeikkaaja Keiku Borgström paljastaa meikkipakkinsa luottotuotteet.

 

Madinan silikonipuuteri

"Milanolainen Madina on erityisesti ammattilaisten suosiossa oleva merkki ja puuteria sekä seuraavaksi mainitsemaani korostuspuikkoa saakin tuoda yleensä reissuilta myös kollegoille varastoon. Silikonipuuteri on ihanan kompakti ja soveltuu värittömyytensä vuoksi jokaiseen ihonsävyyn. Puuteri ei varise ja se tasoittaa epätoivotun kiillon hyvin ja nopeasti."

Madinan shine stick

"Kokeilen aina innolla muita korostustuotteita, mutta palaan kuitenkin aina tähän puikkoon. Siinä on ehdottomasti paras koostumus, ei liian näkyviä hileitä, eikä voide ole liian rasvainen."

Anastasia Brow Pro palette

"Anastasian suositut kulmaväripuuterit on kätevästi koottu tähän palettiin. Kaikensävyisiin kulmiin löytyy varmasti oma väri ja värejä voi helposti yhdistellä toisiinsa sen oikean sävyn löytämiseksi."

Young Living eteeriset öljyt

"Sipaisen aina eteeristä öljyä ennen meikkaamista ranteisiini. Meikattava saa tuoksuista hyödyn samalla kun teen kevyen kasvohieronnan meikin alkuun. Piparminttua käytän itselleni ja asiakkaalle mielen virkistykseen, laventelia jos meikkihetkeen liittyy esimerkiksi asiakkaan puolesta stressiä tai jännitystä. Laventeli rauhoittaa ja tyynnyttää mieltä. Öljyjä voi toki myös tuoksutella suoraan pullosta. Laventeliöljyä käytän myös kuivuneen ripsivärin elvyttämiseen. Tippa öljyä ripsivärituubiin notkistaa tuotteen ja antaa ripsiin samalla upean kiillon."

Glossier balm dotcom -huulivoide

"Huulten hyvä kosteutus on tärkeää meikatessa. Mallien kuivat huulet täytyy saada nopeasti pehmennettyä ennen kuvausta. Tällä hetkellä pakissani on tämä hyväksi havaittu voide."

 

Keikun kädenjälkeen luottaa moni suomalainen julkisuuden henkilö, lehti ja vaatebrändi. Seuraa Keikun töitä Instagramissa @keikumakeup. 

 

 

Photos / Courtesy of manufacturers, Instagram @keikumakeup

Kommentit (0)

NEW SEASON: MUOTITOIMITTAJAN SKANDISUOSIKIT
Oodi pohjoismaiselle muodille ja neljä univormua alkavaan syksyyn.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: 5 NAAMIOLIINASUOSIKKIA
Kauneustoimittajan 5 sheet mask -suosikkia.
LUE LISÄÄ
SYLVIE MUS: SYYSKUUN STAILAUSVINKIT
Vieraskirjoittajamme Sylvie Mus antaa avaimet kuukauden kiinnostavimpiin tyylikokeiluihin.
LUE LISÄÄ
KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: SYYSKUU 2018
Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana.
LUE LISÄÄ