TOP 5 LUOTTOTUOTETTA: JENNI LIETO

Boss lady Jenni Lieto on luotsannut muun muassa Demi- ja Trendi-lehdet suomalaisten naisten ykköslehdiksi ja perustanut Lily.fi -blogialustan. Nyt John Brown Mediassa päätoimittajana vaikuttava Jenni kertoi meille kosmetiikkasuosikkinsa. Muistiinpanot esille!  

La Roche-Posayn Toleriane -kosteusvoide

"Tein vuosia kauneustoimittajan töitä, ja testasin työn puolesta melkein kaikki markkinoille tulevat voiteet. Aika harva voide sopii iholleni, joka kuivuu herkästi, pukkaa usein näppylöitä ja menee vuorokaudessa kokonaan tukkoon, jos sille lätkii jotain sopimatonta. Ranskalaisen apteekkisarjan voide on täydellistä – kosteuttaa, eikä sisällä mitään, mikä jäisi pännimään ihoani."

Melvitan jojoba-öljy

"Ihoni janoaa sekä kosteutta että rasvaa. Niitä tuntuu kuitenkin olevan hankala saada istumaan samaan voiteeseen ilman että tuloksena on ihoani tukkiva koostumus (ks. edellinen kohta). Siksi otan kosteuden ja rasvauksen kahdesta eri pullosta. Rasvansaannista huolehdin jojobaöljyllä, jota lisään pari tippaa aamuin illoin kosteusvoiteen joukkoon. Öljy tekee iholle ihmeitä. Naamani kunto koheni silmissä, kun aloitin jojobaöljyn käytön."

Shiseidon Synchro Skin -meikkivoide

"Olen meikkivoidesnobi. Jos se näyttää – tai tuntuu – siltä, että ihollani on meikkivoidetta, se ei pääse käyttöön. Jos se ei tasoita ihoani, siitä ei ole mitään hyötyä. Jos sen sävy ei ole tarpeeksi keltaiseen taittava, se on tehty jollekin muulle. Tämä aine toteuttaa mahdottomat vaatimukseni. Mieluusti pussaisin ihmistä, joka sen kehitti. "

Sebastianin Volupt Spray -tuuhennusneste

"Tukkani tarvitsee kohotusta, ja paljon. Mutta heti jos tuntuu siltä, että tukassa on tököttiä, ärsyynnyn. Siksi tykkään nestemäisistä, kosteisiin hiuksiin suihkutettavista tuuhentajista. Tätä hiuksiin ennen föönausta, jättimäiset papiljotit vielä hetkeksi päähän, ja näyttää siltä että hiuksistoni on tuplaantunut." 

Tom Fordin Lip Colour Matte -puna, sävy Ruby Rush

"Tom Ford on perfektionisti, ja se näkyy hänen meikkikokoelmassaan. Käytin tämän täydellisen kirkkaanpunaisen sävyn valintaan melkein tunnin taannoisella New Yorkin matkalla, eikä kaduta. Ja jaan ilosanomaa mielelläni – tämän sävyn nimeä kysytään muutenkin melkein joka kerta, kun käytän sitä. Nykyään Tom Fordin meikkejä saa Helsingin keskustan Stockmannilta ja Helsinki-Vantaan lentokentältä." 

 

Lue juttusarjan aiempia osia täältä

Photos / Courtesy of manufacturers, Jenni Lieto

Kommentit (0)

PINNALLA: STATEMENT EARRINGS + CHEEKBONES
Täydellinen pari pikkujouluun: statement korvikset ja poskipäät. 
LUE LISÄÄ
WHAT TO WEAR #8
Little christmas season.
LUE LISÄÄ
MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: MARRASKUU 2018
Tarinoita tekijöiltä ja toimituksen kulisseista.
LUE LISÄÄ
THE BEST FROM THE PAST – OSA 3
Arkistojen aarteita, editorial -helmiä ja mieleenpainuvia kampanjoita takavuosilta. 
LUE LISÄÄ