TOP 5 LUOTTOTUOTETTA: EMMI-LIIA SJÖHOLM

Freelance-toimittaja ja ruokakirjailija Emmi-Liia Sjöholm listaa omat kosmetiikkasuosikkinsa. Pitkän linjan kauneustoimittajan vaativat testit ovat läpäisseet seuraavat tähtituotteet. 

Juice Beauty Phyto-Pigments Flawless Serum Foundation -meikkivoide

”Luonnonkosmetiikan meikkivoiteista ei meinannut millään löytyä minulle sopivaa, kunnes tutustuin reilu vuosi sitten Juice Beautyn meikkisarjaan, jonka luova johtaja on Gwyneth Paltrow. Jos sarja olisi ruokaa, olisi se ehdottomasti kalifornialainen vihersmoothie. Kaikki tuotteet saavat aikaan luonnollisen hehkun. Räikeitä sävyjä on siis turha tältä merkiltä etsiä. Meikkivoide on aika peittävä, mutta lopputulos on äärimmäisen kaunis.”

Chanel Hydra Beauty Flash -kaunistava kosteusvoide

”Olen purkkihullu, joten suosikkien karsiminen viiteen oli tuskaa. Pelkästään Chanelilta olisin halunnut nostaa viisi suosikkituotetta. Olen ollut pitkään luonnonkosmetiikan ja synteettisen sekakäyttäjä, mutta viime kuukausina olen taas hurahtanut vähän voimakkaammin vanhaan klassikkosuosikkiini Chaneliin. Hydra Beauty Flash -voide riittää päivisin seerumin (uusi ihana Blue Serum) kanssa kosteuttamaan ihoni ja toimii samalla primerin tavoin. Iho jää kauniin kuultavaksi, koska voide heijastaa valoa. Lopputulos on enemmänkin kostean kuin kimaltavan näköinen. Nopea kaunistus väsyneelle naamalle.”

Bobbi Brown Longwear Cream Shadow Stick -luomivärikynä

”Olen aika laiska meikkaamaan silmiä. Siksi rakastan näitä Bobbi Brownin luomivärikyniä. Jäljestä saa sormella häivyttämällä todella kevyen ja arkisen, mutta tuhdilla kerroksella näyttävän smoky eyen. Lisäksi tuote pysyy kuin tauti – jopa rasvoittuvilla luomillani. Eniten käytän tummanruskeaa sävyä Heather Steel, joka ei ole liian punertava vaan ihanan kylmä suklaa. Levitän tuotteen koko liikkuvalle luomelle, jolloin lopputulos on simppeli ja hieman graafinen.”

Mac Extended Play Gigablack Lash Mascara - ripsiväri

”Niistä rasvoittuvista luomistani puheenollen… Minulla pysyy sotkematta vain ripsiväri, joka poistetaan yli 38-asteisella vedellä. (Vedenkestävä ripsari lähtee öljyllä, joten rasvoittuvalla iholla se saa aikaan normiripsariakin pahempaa jälkeä.) Vastaavia on muillakin merkeillä, mutta oma ehdoton suosikkini on tämä Macin versio, jota saa joko mustana tai intensiivisenä ”gigablack” mustana. Olen käyttänyt kumpaakin sävyä ja suoraan sanottuna en hirveästi ole huomannut käytössä eroa. Älä anna pienen harjan hämätä. Tällä ripsarilla saa näyttävääkin jälkeä. Se erottelee ripset todella tarkasti minkä vuoksi saa ne näyttämään tuuheilta.”

Guerlain Precious Light Rejuvenating Illuminator -valokynä sävyssä 00

What can I say – taaperon äitinä silmänaluseni ovat tummentuneet. Valokynää siis tarvitaan ja mieluiten vaaleanpunertavaa sävyä, joka häivyttää sinertäviä sävyjä kauniisti. Liian paksu koostumus korostaa juonteitani, mutta Guerlainin hehkuva ja ohut koostumus sen sijaan taikoo kasvoiltani valvottujen öiden jäljet, noh, ainakin 95-prosenttisesti.”

 

Seuraa Emmi-Liiaa Instagramissa @emmi.liia.sjoholm.
Lue juttusarjan aiempia osia täältä

Photos / Courtesy of manufacturers, Emmi-Liia Sjöholm

Kommentit (0)

TAIKA MANNILA: #WHATAGIRLFEELZ -7
Taika Mannila tietää #whatagirlfeelz.
LUE LISÄÄ
AW18 – VIISI KIINNOSTAVINTA SYYSKAMPANJAA
Syksyn muotimainonnan inspiroivin viisikko.
LUE LISÄÄ
SYLVIE MUS: MARRASKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: TOP 3 KOSTEUTTAJAT
Ehkäise marraskuun vaikutukset iholla. 
LUE LISÄÄ