TOP 5 LUOTTOTUOTETTA: EEVA SUUTARI

Muotikuvaaja Eeva Suutarin kosmetiikan viisi suosikkia off the camera 

Fresh Soy Face Cleanser

"Ihoni on superherkkä ja kuiva, joten sopivan puhdistusaineen löytäminen on hankalaa. Ostin kokeiltavaksi Soy Cleanserin kun olin matkalla Los Angelesissa, luettuani paljon hyviä kommentteja siitä netissä. Ihastuin tuotteeseen täysin! Fiilis on kuin tuoreella kurkulla pesisi kasvot, niin raikas! Käytän putsaria aamuin illoin ja se jättää kasvot puhtaiksi ja pehmeiksi. Olin murtunut kun en ehtinyt edellisellä reissullani Losissa ostaa sitä lisää, mutta onneksi tuotetta myydään nyt myös Ranskan Sephorassa!"

Pixi by Petra Glow Tonic

"Tykkään kokeilla kaikkia tuotteita, joita hypetetään netissä, varsinkin ihonhoitotuotteita. Kyseistä kasvovettä on nyt kolmas pullo meneillään. Kasvovesi kuorii ihoa hellästi ja mielestäni näin säännöllinen kuorinta saa sen jälkeen seerumit ja voiteet imeytymään tehokkaammin. Vesi ei kuitenkaan jätä ihoa kuivaksi tai ärsytä herkkääkään ihoa. Ihastun aina tuotteisiin joita on superhankala ostaa Suomesta, mutta onneksi kyseistä kasvovettä saa kätevästi tilattua mm. Kicksin nettikaupasta."

RAAW by Trice Eye Love Roll On

"Victorias secret-malli Jasmine Tookesin rakastama tuote päätyi nopeasti myös minun all time favourites -listalle silmänympärysihon hoitotuotteeksi. Törmäsin tuotteeseen aivan vahingossa edesmenneessä Gaudete liikkeessä ja käytän sitä nyt säännöllisesti joka yö. Ihana öljy ravitsee ihoa ja heräänkin aamuisin ilman silmäpusseja aina kun käytän sitä. Myös itse pullo on ilo silmälle, ihanan kauniissa lasipullossa uiskentelee muutama kahvipapu. Ihana tuote kuivahkolle pohjoismaalaiselle iholle vaikkakin brändin juuret ovat aurinkoisessa Kaliforniassa."

Medik8 Glow Oil

"Olen tykästynyt koko Medik8 -sarjaan kokonaisuudessaan. Tuotteet selkeästi toimivat ja ovat hellävaraisia myös minun superherkälle iholleni. Jos yksi tuote pitäisi nostaa sarjasta esiin, niin se olisi ehdottomasti Glow Oil. Käytän sitä sellaisenaan seerumin jälkeen meikkivoiteen alla tai sekoitan tipan meikkivoiteeseeni halutessani hehkuvamman lopputuloksen. Erittäin ravitseva öljy on pelastaja varsinkin talviaikaan. Öljyn C-vitamiini herättää ihon ihanasti eloon. Öljy imeytyy nopeasti ja jättää ihon silkinpehmeäksi."

La Mer The soft fluid longwear foundation

"Olen hyvin nirso meikkivoiteista ja minulla on aina kovat kriteerit. Tykkään, että meikkivoiteeni on hyvin peittävä, mutta jättää ihon luonnollisen näköisesti ja samalla hoitaa ihoa tai ei ainakaan tuhoa sitä enempää. Kaikista meikkituotteista meikkivoide peittää ihoamme eniten ja koen, että siihen kannattaa panostaa. Hyviä silmä- ja huulituotteita löytyy edullisemmastakin päästä. Kokeilin tätä meikkivoidetta Milanossa ja se päätyi heti kassalle. Ihoni on nykyään erittäin hyvässä kunnossa ja koen sen osittain johtuvan myös hyvästä meikkivoiteesta. Kärsin rosaceasta ja ihoni punottaa varsinkin kylmässä herkästi, mutta punaisuus ei pääse helpolla kuultamaan tämän meikkivoiteen läpi. En meikkaa läheskään päivittäin, joten meikkivoide kestää käytössäni helposti yli kuusi kuukautta, joten annan sillä perusteella anteeksi korkean hinnan."

 

Seuraa Eevaa Instagramissa @eevasuutari ja lue Eevan Flouncelle antama haastattelu täältä

Juttusarjan aiemmat osat löydät täältä

 

Photos / Courtesy of Eeva Suutari, manufacturers

Kommentit (0)

PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ
WHAT TO WEAR #8
Little christmas season.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: STATEMENT EARRINGS + CHEEKBONES
Täydellinen pari pikkujouluun: statement korvikset ja poskipäät. 
LUE LISÄÄ
THE BEST FROM THE PAST – OSA 3
Arkistojen aarteita, editorial -helmiä ja mieleenpainuvia kampanjoita takavuosilta. 
LUE LISÄÄ