TOP 5 LUOTTOTUOTETTA: DANIELA KERAVUORI

Malli ja pr-ammattilainen Daniela tuntee tuotteet, joihin myös kauneusammattilaiset luottavat. 

"Ihoni on aina ollut mahdoton, saisin näppyjä heti jos vähänkin fuskaisin ihonhoidossa. Kokeilun kautta olen onneksi löytänyt minun iholleni sopivat tuotteet, joilla saan pidettyä ihon hyvässä kunnossa. Värjään vaaleita kulmakarvojani tummaksi ja otan kirjaimellisesti no make up -lookin - vain vähän meikkivoidetta, kulmakarvageeliä ja olen ready to go!"

Bioderma -misellivesi

"Bioderman misellivesi taitaa olla kaikkien lempparituote! Misellivesi tuli minulle vastaan Pariisissa, kun olin siellä kaksikymppisenä mallintöissä. Olen tunnollisesti käyttänyt sitä siitä lähtien aina iltaisin meikin poistoon ja aamulla putsaan sillä yövoiteen rippeet pois."

Chanel Vitalumier aqua -meikkivoide

"Olin monta vuotta ilman meikkivoidetta kunnes löysin tämän luottovoiteen. Inhosin ajatusta, että meikkivoiteen alla voisi muhia pöpöjä. Chanelin meikkivoide on kevyt, kosteuttava ja antaa iholle aurinkosuojan. Myös väri on tarpeeksi vaalea olematta liian kellertävä tai punainen."

Arganöljy

"Argan on must kuivalle iholleni. Vinkkaan öljyä usein muillekin ja kehotan kokeilemaan parin kuukauden ajan. Monet säikähtävät öljyn ehkä aluksi aiheuttamia näppyjä, mutta suosittelen malttamaan sen vaiheen!"  Toimitus vinkkaa: arganöljy kosteuttaa tehokkaasti kuivaa talvi-ihoa ja on ihanteellinen esimerkiksi yökäyttöön. 

Dr.Hauschkan kasvovesi

"Kasvovesi vahvistaa ihoa ja herättää mukavasti aamuisin." Toimitus vinkkaa: suihki kasvovettä puhtaille kasvoille ennen voiteiden levitystä. Kasvovesi antaa ihollesi ekstra-annoksen kosteutta ja auttaa muita ihonhoitotuotteita pääsemään syvemmälle ihossasi. 

Vichyn mineraalikasvonaamio + kuorinta

"Tämä kuorinnan ja naamion duo on huippu pikakaunistaja. Jos ihon kuorii illalla naamiolla ja jättää kosteuttavan naamion vaikuttamaan yöksi paksuna kerroksena kasvoihin, kaulalle ja decolteelle, niin iho hehkuu upeasti aamulla!"

 

Seuraa Danielaa Instagramissa @danielaker.
Lue juttusarjan aiemmat osiot täältä

Photos / Courtesy of manufacturers, Instagram Daniela Keravuori

Kommentit (0)

NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa elokuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: ELOKUU 2018
Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana.
LUE LISÄÄ
HELLEKESÄN PALAUTUMISVINKIT
Kosteuta, kosteuta, kosteuta. 
LUE LISÄÄ
ANGELINA ILMAST: OSLO RUNWAY SS19
Valokuvaaja Angelina Ilmast ikuistaa katumuodin kärkinimet muotiviikoilta ja alan tapahtumista.
LUE LISÄÄ