TOIMITUS SUOSITTELEE: PARHAAT VERKKOKAUPPAKOHTEET

Choose wisely when shopping.

MATCHES FASHION
Selektiivisen muodin mekka, jonne suuntaamme puhtaasti tuotetarjonnan perässä. Matches myy tunnettujen luksusmerkkien ohella huolellisesti kuratoituja pienempiä ja keskihintaisempia bränditulokkaita – täältä löydät mm. Matteaun uima-asut, Alighierin korut ja Issey Miyaken pliseeratut luomukset. Matches on todellinen destination, sillä se tekee laadukkaasti toimitettua editorial- ja artikkelisisältöä tarjontansa tueksi. Valikoima on suuri ja pelastaa usein pulasta, kun haluttu tuote on myyty loppuun muualta.

Tutustu: Matchesfashion.com

VESTIAIRE COLLECTIVE
Verkkoympäristön ultimaattisesti paras second hand -kohde, jossa voi ostaa ja myydä arvomuotia. Vestiaire toimii parhaiten, jos haluat saada käsiisi takavuosien runway -aarteen, ostaa designer -laukun edullisemmin tai kerätä garderobiisi palan vintagea. Selaaminen on koukuttavaa, sillä valikoima päivittyy jatkuvasti ja huipputuotteet myydään tunneissa. Sivulla on hyvä toiminnallisuus: voit etsiä tuotteita täsmähaulla, keskustella myyjän kanssa, luoda hälytyksiä ja seurata hinnanalennuksia. Palvelun turvallisuuteen on panostettu, sillä Vestiaire toimii aina myyjän ja ostajan välikätenä: myyjä postittaa tuotteen Vestiairen laatutarkastukseen ja vasta sen läpäistyään tuote lähetetään ostajalle. Tästä huolimatta kuvat ja tuotetiedot kannattaa tarkistaa huolellisesti aina ennen tilausta. 

Tutustu: Vestiairecollective.com

NET-A-PORTER
Lifestyle -suosikkimme Net-a-Porter on yhä vahvoilla kansainvälisenä online-kohteena. Luottosivustomme on brändivalikoimaltaan ylivoimainen, omaten kattavien tuote- ja videokuvien ohella laadukkaan digipresenssin: ostopäätöstä helpottaa The Edit, joka suodattaa loputtomasta tuotetarjonnasta esiin ne kaikista kiinnostavimmat yksilöt. Selektiivisen muotivalikoiman seasta löytää mm. Adidaksen kaltaisia perinteisiä urheilubrändejä, hyvän valikoiman muotikirjoja, teknologiatuotteita ja alusasuja. Net-a-Porterin vahvuutena on myös mittava kauneustuotevalikoima, jonka pääset katsastamaan täältä.

Tutustu: Netaporter.com

THE OUTNET
Verkko-outlet, josta hankit suosikkimerkkejämme Isabel Marantia, Josephia, Totêmea ja The Row'ta jopa 70% alkuperäishintoja huokeammin. Muodin tuotantosyklin nopeutuessa The Outnetista on kuoriutunut ympärivuotinen aarreaitta, joka myy pääosin Net-a-Porterilta poistuneita vaatteita, kenkiä ja asusteita. Vaikka inhoaisit uutiskirjeitä, The Outnetilta sellainen kannattaa tilata: valikoimaa tiputetaan sisään pääasiassa designer kerrallaan ja pieniin loppueriin pääsee parhaiten käsiksi heti uutiskirjeilmoituksen jälkeen. 

Tutustu: Theoutnet.com

 

Lue myös: Toimitus suosittelee: Helsingin parhaat kivijalkaliikkeet

Photos / Courtesy of Matchesfashion.com, Instagram @whowhatwear @vestiaireco @theoutnet @netaporter

Kommentit (0)

TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD
Talvi-ihon pelastusvoide jo sadan vuoden ajan.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ
NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa joulukuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
SYLVIE MUS: JOULUKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ