TOIMITUS SUOSITTELEE: MUODIN JA KAUNEUDEN PARHAAT PODCASTIT

Kuusi suosikkia toimituksen kuuntelussa.

OH BOY BY MAN REPELLER
Leandra Medinen
luotsaaman muotisivuston oma podcast on vakuuttanut audio-buumin aallonharjalla jo kolmen vuoden ajan. Lähetykset ovat pysyneet relevantteina ja ovat edelleen taattua Man Repeller -laatua: hauskaa, oivaltavaa ja rehellistä sisältöä alan ilmiöistä, ihmisistä ja puheenaiheista. Podcast menee pintaa syvemmälle ja esittelee muotialan dilemmoja hyvin lähestyttävässä kontekstissa.

BREAKING BEAUTY
Pitkän linjan kauneustoimittajat Jill Dunn ja Carlene Higgins haastattelevat podcastissaan kauneuden ammattilaisia ja jakavat alalla toimivien ihmisten ja tuotteiden taustatarinoita. Mukana on myös jaksoja, joissa avataan kosmetiikkaan liittyviä käsitteitä ja rikotaan vallitsevia kauneusmyyttejä. Aloita vaikka Glossierin perustajan Emily Weissin tai Fresh Beautyn perustajan Lev Glazmanin omaa elämää, uraa ja kosmetiikkabrändiä käsittelevillä haastatteluilla. 

THE BUSINESS OF FASHION 
Suosikkisivustomme BoF:n podcastit ovat toimituksessa tuore löytö, vaikka jaksoja on kertynyt jo lähes 50. Podcastin sisällöt ovat hyvin samankaltaisia kuin verkkopalvelun uutisvirta. Aihepiirit pureutuvat muotikentän kehityskulkuihin nykyhetken ja tulevaisuuden valossa. Hyvä kanava kasvattaa alan liikehdinnän tuntemusta ja pysyä kartalla muotiuutisista.

FAT MASCARA
Teen Voguen ja Marie Clairen kauneustoimittajat Jessica Matlin ja Jennifer Goldstein kertovat viikottaisessa podcastissaan uusimmista tuotelanseerauksista ja kauneuden trendi-ilmiöistä. Täältä löydät varmasti kaikki harkinnanarvoiset uutuudet omalle ostoslistallesi. Mukana on toimittajien valitsemia henkilökohtaisia kulttituotteita, joista käydään välillä jopa intohimoista väittelyä. Lähes jokaisessa jaksossa kuullaan myös kauneusammattilaisen haastattelu, joista kuunnella kannattaa ainakin Bobbi Brownin ja Charlotte Tilburyn juttutuokiot. Jaksojen otsikoinnit herättävät huomion podcast -viidakossa – kukapa ei haluaisi tarkistaa viimeisimpiä kulmakarvavinkkejä jaksosta Nobody wants sperm brows. 

THE HIGH LOW SHOW
Muotitoimittaja Pandora Sykesin ja toimittaja-kirjailija Dolly Aldertonin The High Low Show syventyy populaarikulttuuriin ja ajankohtaisilmiöihin ammattimaisella kärjellä. Podcastissa sekoitellaan sopivassa suhteessa kepeitä ja syvällisiä teemoja. Viikon nopeimmin ohikiitävät 60 minuuttia.

THE BEAUTY BRAINS
The Beauty Brainsin sisältö ei ole keveimmästä päästä, sillä podcastia pitää kaksi kosmetiikan kemistiä, joiden tarkoitus on vastata kauneusalaa koskeviin kiperiin kysymyksiin. Onko Bee Venom eli mehiläisen myrkky oikeasti tehokas anti-age -ainesosa ihonhoidossa? Mihin AHA -happojen teho perustuu? Ovatko vettä sisältävät voiteet huonoja ihollesi? Muun muassa näihin saat vastauksen Perry Romanowskin ja Randy Schuellerin podcastista, jossa sukelletaan aidosti pintaa syvemmälle. Vaikka alkuun ajattelisi, että podcastista hyötyvät parhaiten kosmetiikkakentän tuntijat, on vastaukset onnistuttu selittämään siten, että aiheet avautuvat myös arkimeikkaajille.

 

Katso myös: 8 muotidokumenttia, jotka katsoa pääsiäislomalla
Katso myös: 8 muotikirjaa, jotka lukea joululomalla

Photo / Courtesy of Vogue Runway

 

Kommentit (0)

SYLVIE MUS: JOULUKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ
TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD
Talvi-ihon pelastusvoide jo sadan vuoden ajan.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ
THE BEST FROM THE PAST – OSA 3
Arkistojen aarteita, editorial -helmiä ja mieleenpainuvia kampanjoita takavuosilta. 
LUE LISÄÄ