TOIMITUS SUOSITTELEE: HELSINGIN PARHAAT KIVIJALKALIIKKEET

Laatumerkkejä myyvät konseptiliikkeet ovat vakiinnuttaneet paikkansa Helsingin katukuvassa. Listasimme viisi suosikkia. 

LUXBAG
Vuosi sitten syksyllä liiketilaltaan ja valikoimaltaan laajentunut LuxBag myy kaikkia suosikkimerkkejämme Célinesta Loeween, Saint Laurentiin, Chloéen ja Balenciagaan. Kattavien laukku- ja kenkämallistojen ohella liikkeestä löytää sesongin ajankohtaisimpia pienasusteita ja selektiivisen valikoiman vaatemuotia. Avaraksi sisustetun putiikin valttina on erinomainen palvelutaso suomalaisittain mittavan brändiluettelon ohella.

Vieraile: Pohjoisesplanadi 25-27

BEAM
Acne Studios, Isabel Marant, FWSS, Alexander Wang, A.P.C ... Erottajankadun kiintopisteemme Beamin merkkilista on kovasti mieleemme – valikoimassa on runsaasti arkivaatetuksen pelastajia, trendihelmiä ja kauden avainasusteita. Mikäli pidät Beamista, suosittelemme katsastamaan myös Beamhill -liikkeen kivenheiton päässä Yliopistonkadulla.

Vieraile: Erottajankatu 15-17

URBAN A
Tiesithän, että skandibrändisuosikki Totêmea saa myös Helsingistä? Urban A on pohjoismaalaisesta minimalismista pitävän aarreaitta putiikin myydessä edellämainitun ohella myös mm. Styleinin, By Malene Birgerin ja ATP Atelierin mallistoja. Sympaattisen lifestyle-liikkeen valikoimista löytää myös Anine Bingin bootseja, Pernille Corydonin minimalistisia koruja, Custommaden tuoksuja sekä viherkasvikulmauksen.

Vieraile: Erottajankatu 1-3

MINIMAL NORDIC
Parhaan brändivalikoiman ja palvelukulttuurin omaava kenkäliike, joka myy toimituksen suosikkeja aina ATP Atelierista Maryam Nassir Zadehiin ja Martinianoon. Kompakti liike pysyy hyvin ajantasalla trendivirtauksissa ja myös uusia brändejä saapuu valikoimiin lähes sesongittain. Alkuvuodesta uudistettu upea liiketila on Joanna Laajiston käsialaa. Valikoimissa on myös laukkuja ja minimalistisia hopeakoruja.

Vieraile: Galleria Esplanad, Kluuvikatu 4

GAUDETE
Fredalta Pursimiehenkadulle muuttaneesta Gaudetesta löydät suursuosikkimme Deitaksen silkkiluomuksia, Acne Studiosin luottoneuleita, Samsoe Samsoen käyttövaatteita ja Triwan aurinkolaseja. Gaudeten brändilistalle saapui vastikään myös köpismerkki Ganni. Valikoimasta löytää hyvän sekoituksen arkiunivormuja ja toisaalta myös tuntemattomampia tuttavuuksia, kuten Swildensin ja Fall Winter Spring Summerin.

Vieraile: Pursimiehenkatu 3Photos / Courtesy of Ahti Kaukoniemi/retaildesignblog.net, Urban A, Minimal Nordic

Kommentit (0)

PINNALLA: LOMAKAUDEN ASUSTETRENDIT
Koruamuletit, kalastajalakit, remmisandaalit ja minishopperit löytävät tiensä matkagarderobeihin tänä kesänä.
LUE LISÄÄ
KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: KESÄKUU 2018
Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana. 
LUE LISÄÄ
OSTOSLISTALLA: ARKILAUKKU
Katsastimme kauden mallistot ja valitsimme kuusi kauneinta.
LUE LISÄÄ
NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa kesäkuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ