THE ONES TO FOLLOW: MUOTITOIMITTAJAT SEURANTALISTAMME KÄRJESSÄ

Viisi profiilia, joista haluamme sinun kuulevan.

ILONA HAMER (@ilona_hamer)
Arvostetun Unconditional -julkaisun muotitoimittaja Ilona Hamer tunnetaan myös uikkarisuosikkimme Matteaun perustajana ja Space Matters -median vierastoimittajana. Hamer on yksi alan mielenkiintoisempia taustavaikuttajia, joka ei pelkää kritisoida julkisesti muotituotannon nopeutumiseen ja toimitustyön viihteellistymiseen liittyviä epäkohtia.

GABRIELE HACKWORTHY (@gabrielehackworthy)
Net-a-Porterin
ja Porter -lehden kansainvälisestä editorial-puolesta vastaava Gabriele Hackworthy vie seuraajansa luksusverkkokaupan kulisseihin ja muotityön ytimeen. Kaikesta eksklusiivisuudesta huolimatta Hackworthyn kädenjälki on hyvin autenttista ja konstailematonta, mikä tekee hänestä tämänhetkisen somekentän kiinnostavimpia nimiä.

COLUMBINE SMILLE (@columbinesmille)
Styleby
-lehden muotitoimittaja, stailisti Columbine Smille tunnetaan myös digi-ateljee Space Mattersin perustajana, jossa häneltä nähdään Instagramin ohella muotiin ja designiin keskittyviä sisältöjä. Smillella on hyvin kuratoitu visuaalinen ote – Stylebyn editorialien ohella mm. H&M:n, Filippa K:n ja Rodebjerin kuluvan vuoden kampanjakuvat ovat hänen käsialaansa.

SUZY MENKES (@suzymenkesvogue)
Maailman tunnetuimpiin muotitoimittajiin ja -kriitikoihin lukeutuva Suzy Menkes on tehnyt 50-vuotisen aktiiviuran Voguessa, Harper's Bazaarissa ja Timesissa. Tällä hetkellä Menkes luotsaa Voguen globaalia online -puolta. Journalistina hän on kritisoinut toistuvasti katumuotisirkusta ja alan viihdekehitystä. Menkes ei itse ota lainkaan vastaan tuotelahjuksia, vaan nojaa näkemyksissään vahvasti muodin taiteellisempaan kehitykseen yksittäisten trendien sijaan.

EDWARD ENNINFUL (@edward_enninful)
Britannian Voguen päätoimittajaksi Alexandra Shulmanin tilalle viime keväänä nimitetty Edward Enninful omaa vaikuttavan toimittajataustan. Hänet nimettiin i-D -lehden muotijohtoon 18-vuotiaana, sieltä edelleen Italian ja Yhdysvaltojen Vogueen ja lopulta W Magazineen ennen nykyistä pestiään. Enninful on vaikutusvaltainen nimi myös stailistina, ja tukiverkostoineen hyvin kiinnostava seurattava mediaympäristössä.

 

Photos / Courtesy of Instagram @ilona_hamer @gabrielehackworthy @columbinesmille @suzymenkesvogue @edward_enninful

Kommentit (0)

INSPIRAATIO: 5 ARKIMEIKKIÄ TOIMISTOON
Meikki-ideoita maanantaista perjantaihin. 
LUE LISÄÄ
MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: TAMMIKUU 2018
Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana.
LUE LISÄÄ
LONG LIVE PHOEBE PHILO! CÉLINEN MENESTYSTARINA
Phoebe Philon tähtihetket, joilla hän muutti muotimaailmaa ja nosti Célinen tuntemattomasta ranskalaistalosta globaaliksi muotimahdiksi.
LUE LISÄÄ
IHON SELVIYTYMISOPAS TALVEEN: OSA 2
Kaikki mitä ihosi tarvitsee pitkästä talvesta selviytymiseen.
LUE LISÄÄ