THE ONES TO FOLLOW: MUOTITOIMITTAJAT SEURANTALISTAMME KÄRJESSÄ

Viisi profiilia, joista haluamme sinun kuulevan.

ILONA HAMER (@ilona_hamer)
Arvostetun Unconditional -julkaisun muotitoimittaja Ilona Hamer tunnetaan myös uikkarisuosikkimme Matteaun perustajana ja Space Matters -median vierastoimittajana. Hamer on yksi alan mielenkiintoisempia taustavaikuttajia, joka ei pelkää kritisoida julkisesti muotituotannon nopeutumiseen ja toimitustyön viihteellistymiseen liittyviä epäkohtia.

GABRIELE HACKWORTHY (@gabrielehackworthy)
Net-a-Porterin
ja Porter -lehden kansainvälisestä editorial-puolesta vastaava Gabriele Hackworthy vie seuraajansa luksusverkkokaupan kulisseihin ja muotityön ytimeen. Kaikesta eksklusiivisuudesta huolimatta Hackworthyn kädenjälki on hyvin autenttista ja konstailematonta, mikä tekee hänestä tämänhetkisen somekentän kiinnostavimpia nimiä.

COLUMBINE SMILLE (@columbinesmille)
Styleby
-lehden muotitoimittaja, stailisti Columbine Smille tunnetaan myös digi-ateljee Space Mattersin perustajana, jossa häneltä nähdään Instagramin ohella muotiin ja designiin keskittyviä sisältöjä. Smillella on hyvin kuratoitu visuaalinen ote – Stylebyn editorialien ohella mm. H&M:n, Filippa K:n ja Rodebjerin kuluvan vuoden kampanjakuvat ovat hänen käsialaansa.

SUZY MENKES (@suzymenkesvogue)
Maailman tunnetuimpiin muotitoimittajiin ja -kriitikoihin lukeutuva Suzy Menkes on tehnyt 50-vuotisen aktiiviuran Voguessa, Harper's Bazaarissa ja Timesissa. Tällä hetkellä Menkes luotsaa Voguen globaalia online -puolta. Journalistina hän on kritisoinut toistuvasti katumuotisirkusta ja alan viihdekehitystä. Menkes ei itse ota lainkaan vastaan tuotelahjuksia, vaan nojaa näkemyksissään vahvasti muodin taiteellisempaan kehitykseen yksittäisten trendien sijaan.

EDWARD ENNINFUL (@edward_enninful)
Britannian Voguen päätoimittajaksi Alexandra Shulmanin tilalle viime keväänä nimitetty Edward Enninful omaa vaikuttavan toimittajataustan. Hänet nimettiin i-D -lehden muotijohtoon 18-vuotiaana, sieltä edelleen Italian ja Yhdysvaltojen Vogueen ja lopulta W Magazineen ennen nykyistä pestiään. Enninful on vaikutusvaltainen nimi myös stailistina, ja tukiverkostoineen hyvin kiinnostava seurattava mediaympäristössä.

 

Photos / Courtesy of Instagram @ilona_hamer @gabrielehackworthy @columbinesmille @suzymenkesvogue @edward_enninful

Kommentit (0)

SUOMI-EDITORIAL: EMMA SAARNIO
Vieraskirjoittajamme Iida Lappalainen esittelee suomimuodin kärkinimet ja kiinnostavimmat erikoismallistot.
LUE LISÄÄ
NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa syyskuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
TAIKA MANNILA: #WHATAGIRLFEELZ -6
Vieraskirjoittajamme Taika Mannila tietää #whatagirlfeelz.
LUE LISÄÄ
FLOUNCE RUNWAY: NEW YORK SS19
New Yorkin kolme parasta.
LUE LISÄÄ