TESTISSÄ: PINK CREAM – KOREALAISEN IHONHOIDON SALAISUUS KIRKAASEEN IHOON

Korealaisista ihonhoitoinnovaatioista on saatu maailmalle paljon kylppärikaapin suosikkeja; BB-voiteet sekä kasvonaamioliinat näiden tuotteiden etupäässä. Nyt hyllyjä valtaavat pinkit voiteet, joiden pääasiallinen tehtävä on siloittaa ja kirkastaa ihoa. 

Pink crème tai rouge crème eli suomalaisittain pinkkivoide on korealaisen ihonhoidon uusi innovaatio. Siinä missä vihertäviä voiteita tuli jokin aika sitten markkinoille tasoittamaan ja neutralisoimaan punoittavaa ihoa, pinkki tai jopa punainen voide on paras ihon siloittamisessa ja kirkastamisessa. Voiteen vaaleanpunainen sävy tasoittaa ihon sävyä ja tekee siitä heti kirkkaamman ja kuulaan. Samalla voide tekee ihon pinnasta sileän ja häivyttää siitä epätasaisuuden ja juonteet. Iholle tulee ikäänkuin luonnollinen filtteri, niin pehmeältä ja siloitellulta se näyttää voiteen levityksen jälkeen. Hurjan väriseltä vaikuttava voide ei muuta ihon sävyä vaan sulautuu siihen täysin luonnollisesti. 

GO PINK!

Lierac Magnificence Crème Rouge - Kiinanruusun AHA -hapon ja punaisten mineraalipigmenttien ansiosta tällä päivävoiteella iho näyttää heti tasaisemmalta ja paremmalta. Levitä voide tavallisen voiteen tapaan seerumin tai tehotiivisteen päälle. Parhaan lopputuloksen saat kun työstät voiteen iholle pyörivin liikkein. Voide näyttää hurjalta räväkän punaisen sävynsä vuoksi, mutta sulautuu ihoon ja tekee ihmeitä ihon sävylle hetkessä. 

Erborian Pink Perfect Crème - Toisin kuin Lieracin päivävoiteeksi soveltuva pinkkivoide, Erborian on erityisesti suunniteltu levitettäväksi kasvoille tavallisen kosteusvoiteen jälkeen meikin pohjustajaksi. Voide kiinnittää meikkivoiteen hyvin paikoilleen ja soveltuu siksi ylimääräiseksi vaiheeksi ihonhoitorutiinissasi. Samantien ihon kirkkaaksi taikova voide blurraa ihon pinnan ja häivyttää siitä suurimmat ihohuokoset. Meikkivoide levittyy helposti voiteen päälle ja lopputuloksena on todella tasainen iho. 

 

Photos / Courtesy of manufacturers, Rodarte SS17, Versace SS15

Kommentit (0)

IHON SELVIYTYMISOPAS TALVEEN: OSA 1
Kaikki mitä ihosi tarvitsee pitkästä talvesta selviytymiseen. 
LUE LISÄÄ
PINNALLA: MEIKINPOISTOVOIDE
Melt, balm, cream - rakkaalla tuotteella on monta nimeä. 
LUE LISÄÄ
MUOTIFEATURE: SOFIA RUUDUN TOIVELISTA
Juttusarjassa kiinnostavat muotikasvot jakavat meille henkilökohtaiset ostostärpit.
LUE LISÄÄ
TOIMITUS SUOSITTELEE: PARHAAT VERKKOKAUPPAKOHTEET
Choose wisely when shopping.
LUE LISÄÄ