TÄSTÄ PUHUTAAN NYT: INSIDER -BRÄNDIT

Kuusi nimeä, jotka luovivat tietään muodin sisäpiiriläisiltä kuluttajille.

KHAITE
Vuonna 2016 perustettu Khaite on löytänyt parissa vuodessa paikkansa alan vaikuttajien vaatekaapeissa ja ollut mukana määrittelemässä uudelleen vähäeleisen luksusmuodin raameja. Brändin takana oleva Catherine Holstein pohjaa designin vantteriin, yksityiskohdiltaan viimeisteltyihin vaatekappaleisiin, joissa on ripaus sporttimuodin tuntua. Brändi uudisti juuri verkkokauppansa ja merkkiä myyvät myös Net-a-Porter sekä Matches.

Seuraa: @khaite_ny

WARDROBE NYC
Wardrobe NYC on tuonut konseptuaalisessa muodossa uudenlaisen ostoaatteen laatumuodin saralle. Brändiltä tilataan valmiiksi kuratoitu "garderobi", joka koostuu Italiassa valmistetuista, hyvin simppeleistä ja yhdistelykelpoisista arkivaatteista. Valittavana on neljän tai kahdeksan tuotteen setit sekä naisille että miehille. Viime vuonna lanseeratun merkin takana ovat Australian Voguessakin vaikuttanut Christine Centenera sekä australialaissuunnittelija Josh Goot.

Seuraa: @wardrobe.nyc

BITE STUDIOS
Brittiläinen Bite Studios kiinnostaa erityisesti kestävään kehitykseen nojaavana luksusmerkkinä. Vahva design, ekologinen tuotanto ja eettinen arvomaailma – melkein liian hyvää ollakseen totta? Mallistot suunnitellaan ja tuotetaan Lontoossa ekosertifikoiduista luonnonkuiduista. Strategia huomioi ympäristövaikutukset pitkällä aikajänteellä, panostaen myös tuotannon läpinäkyvyyteen kaikilla portailla. Tällaisia tekijöitä huippumuoti kaipaa joukkoonsa. Design on vahvaa ja virtaviivaista – kerrankin parempi valinta, jonka kohdalla ei tarvitse tinkiä suunnittelusta.

Seuraa: @bitestudios

WENDELBORN
Kate Wendelborn perusti nimeään kantavan merkin loppuvuodesta 2016, vaikutettuaan ensin Protagonistilla. Brändi on ollut tähän saakka todellinen pienen piirin niche -tulokas, mutta laajentunee pian verkkokaupan lanseerauksen myötä. Valikoima kattaa toistaiseksi vain muutaman housumallin, joskin parista ilmestyneestä lookbookista voi jo nähdä merkin visionäärisen linjauksen.

Seuraa: @wendelborn_nyc

PROTAGONIST
Muotiväen omakseen ottama Protagonist on vakiinnuttanut asemansa pääsuunnittelija Georgia Lazzaron ohjauksessa – viisivuotiaan insider -merkin pari edellistä sesonkia ovat olleet erityisen vahvoja. Protagonist on tyypillinen imagobrändi, jonka olemassaolon ydin kulminoituu vahvoihin lookbookeihin. Katsasta niiden lisäksi myös merkin some – siellä on paljon inspiroivaa kuvasisältöä perinteisten tuotepromojen ulkopuolelta.

Seuraa: @protagonistnyc

MAGDA BUTRYM
Puolalaissuunnittelija Magda Butrym on vallitsevan muotikentän lupaavimpia tekijöitä. Butrymin kädenjälki on harvinaisen tunnistettavaa: design yhdistelee ajankohtaistrendejä romanttiseen punkkiin ja viktoriaanisiin elementteihin. Olemme koukussa merkin lookbookeihin, joissa on aina läsnä hyvin autenttinen tunne Butrymin edustamasta ideologiasta. Brändiä myydään oman verkkokauppansa ohella Net-a-Porterilla ja My Theresassa.

Seuraa: @magdabutrym

 

Photos / Courtesy of the brands

Kommentit (0)

NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa joulukuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD
Talvi-ihon pelastusvoide jo sadan vuoden ajan.
LUE LISÄÄ
SYLVIE MUS: JOULUKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ
EMMI-LIIA SJÖHOLM: TESTISSÄ YASURAGI-KYLPYLÄ
Japanilainen kylpylä Tukholman liepeillä. 
LUE LISÄÄ