TALVI-IHON MUST HAVE: HYALURONIHAPPOTIIVISTE

Ihonhoitotuotteilta haetaan yhä enemmän täsmähoitoa ja tuotteiden kerrostamisesta on tullut arkipäivää. Seerumit, tiivisteet ja hoitonesteet ovat ihonhoitorituaalisi merkittävin vaihe, mutta niissä ratkaisee muutama avainraaka-aine. 

Rankempien sääolosuhteiden aikaan, kuten talvipakkasilla ja auringonpaahteessa, hyaluronihappo on ihon paras ystävä. Hyaluronihappoa esiintyy ihossa luonnostaan, mutta sen tuotanto vähenee iän myötä. Hyaluronihapolla on erityinen kyky sitoa iholle vettä, siksi se on käytetty raaka-aine ihoa kosteuttavissa, siloittavissa ja pehmentävissä tuotteissa. Kun hyaluronihapon tuotanto ihossa vähenee, seurauksena ovat juonteet, ihon samentuminen ja kuivuus. Hyaluronihappotiivisteen koostumus on todella kevyttä, melkeimpä vesimäistä, siksi se on erinomainen tuote kerrostettavaksi. Kuiva ja kiristävä talvi-iho saa siitä heti helpotuksen.

TOP 3:NÄIN KÄYTÄT:

Levitä hyaluronihappotiivistettä muutama tippa iholle aivan ensimmäisenä ihonhoitotuotteena. Jos käytät tavallisesti myös seerumia, seerumin paikka on hyaluronihappotiivisteen päällä. Kosteusvoide levitetään ihonhoitotuotteista viimeisenä. Levitä tiivistettä hieman kosteille kasvoille. Näin hyaluronihappo sitoo itseensä vettä entistäkin tehokkaammin. Jatka tiivisteen päälle normaalisti muut ihonhoitotuotteesi ja meikkipohjasi. Huomaat eron ihon kirkkaudessa, kimmoisuudessa ja tasaisuudessa todella nopeasti. 

Photos / Courtesy of manufacturers

Kommentit (0)

SYLVIE MUS: JOULUKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ
TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD
Talvi-ihon pelastusvoide jo sadan vuoden ajan.
LUE LISÄÄ
NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa joulukuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ