TAIKA MANNILA: #WHATAGIRLFEELZ -5

Vieraskirjoittajamme Taika Mannila on helsinkiläinen taiteilija ja D.R.E.A.M -girl.

FESTIVAL SURVIVAL GUIDE #WHATAGIRLFEELZ

Kaikki parhaat bileet kestävät vähintään kolme yötä ja kolme päivää - sen opin jo pienenä satuja lukemalla. Mutta miten kolmen päivän bileputkista selviydytään? Se jäi vähän epäselväksi niin Grimmin veljesten kuin Disneynkin kertomissa tarinoissa. Itse olen tänäkin vuonna töissä useilla festareilla ja edessä häämöttävät ainakin noin neljät kolmen päivän kesäkarkelot. Oli jo korkea aika laatia tarkka selviytymisstrategia. Tässä viisi festarimottoani kesälle 2018:

1. Ensin sheet mask, sitten mimosa.

Zoolander oli oikeassa - kosteutus on kaiken A ja O. En itse jaksa juhliessa koko ajan tankata kookosvettä, mutta ihoani juotan mieluusti pitkin päivää muullakin kuin gintonicilla. Tänä kesänä olen googlannut festariasuinpiraation sijaan “celebrities with hydrating sheet masks” , ja tullut siihen tulokseen, että Kary Perry ja Diane Kruger ovat viihdyttävimmät ottelijat kyseisessä lajissa. Aion pakata festareille mukaan vähintään yhden megakosteuttavan naamion per päivä ja pahimmassa tapauksessa jätän maskin naamalleni jos mikään muu ei auta. Toivottavasti edellämainittuun tilanteeseen ei päädytä, mutta ainakin hengailen naamio kasvoillani joka päivä matkalla festarialueelle. Varoitus: Etkobrunssilla sheet mask ei toimi, koska siinä on vaikea syödä ja nauraa.

2. Kuori ja kimalla.

Pesen naamani aamulla Mossan syväpuhdistavalla hiilikuorinnalla ja levitän meikkivoiteeseeni Kiehl’sin kosteuttavaa Glow Formula -hehkueliksiiriä. Rukoilen, että kombinaatio toimii myös kolmantena päivänä.

3. We are 24/7 beauty people.

Yön yli jätettävät naamiot ja seerumit ovat lempitapojani hoitaa ihoani ja festareilla iltarutiinit toimivatkin mukavasti kellon ympäri. Juhliessasi monta päivää yö ja päivä fuusioituvat yhteen, joten kaikki tehokeinot ovat sallittuja jo heti aamusta. Tänä kesänä valitsen ihoni etko- ja jatkoseuralaisiksi Evolven Hyaluronic Serumin ja sen päälle Originsin Plantscription overnight -naamion

4. Spray it on.

Pakkaan festarilaukkuuni Madaran ihoa kosteuttavan ja rauhoittavan nokkossuihkeen sekä Weledan minikokoisen version suihkutettavasta ruusudödöstä. Laukustani löytyy myös ainakin kolme matkakokoisia haajuvettä - eli jos väsähdän, voin kompensoida hiljaisuuttani tuoksumalla ekstrapaljon.

5. Älä anna palaa.

(H)attu, aurinkolasit ja aurinkovoide. Siinä kolme A:ta, jotka pakotan itseni muistamaan tänä kesänä. Pakkaan laukkuuni kaikki meikit, jotka sisältävät aurinkosuojan ja suihkuttelen iholleni kotimaisen Atopikin herkälle iholle sopivaa suojakerrointa aina kun nään jollain festarikävijällä kukkaseppeleen. 

Jokaisen festariviikonlopun ehdoton etko- ja jatkolista on jälleen päivittynyt: MAKE UP BAG / FLOUNCE.

Xoxo, #whatagirlfeelz 

 

Lue Taikan aiemmat jutut täältä.

 

Photos / Courtesy of Taika Mannila

 

Kommentit (0)

EMMI-LIIA SJÖHOLM: TESTISSÄ YASURAGI-KYLPYLÄ
Japanilainen kylpylä Tukholman liepeillä. 
LUE LISÄÄ
NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa joulukuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD
Talvi-ihon pelastusvoide jo sadan vuoden ajan.
LUE LISÄÄ
MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: JOULUKUU 2018
Tarinoita tekijöiltä ja toimituksen kulisseista.
LUE LISÄÄ