TAIKA MANNILA: #WHATAGIRLFEELZ -4

Vieraskirjoittajamme Taika Mannila on helsinkiläinen taiteilija ja D.R.E.A.M -girl.

WHAT A GIRL SMELLZ #WHATAGIRLFEELZ 

“Ooh tuoksut niin hyvältä!” on paras kohteliaisuus minkä tiedän. Tuoksuminen on myös lempi tapani kommunikoida, sillä tuoksumalla voi kertoa todella paljon - sanomatta sanaakaan. Kun astun sisään huoneeseen, ylläni tarkoin valittu tuoksu, kerron jo tarinaa jos vain haluat huomata ja kuunnella nenälläsi. Tuoksumalla viestin omaa identiteettiäni, mutta kun kyllästyn olemaan minä, voin tuoksua vaihtamalla olla kuka vain. Tänä kesänä aion olla jotain mitä en ennen ole ollut.

“Väistäkää - olen mystinen, vakavasti otettava, älykäs ja rikas!” näin useimmin toivoisin hajuni huutavan. Unelmoin tuoksusta, joka hoitaisi puhumisen puolestani - niin palkkaneuvotteluissa kuin poskisuudelmatilanteissa. Toivoisin myös, että ylläni leijailisi ikuisesti jonkinlainen pippurinen gurun tuoksuaura, ja että hajuni myskinuotit herättäisivät aina kanssaihmisissäni ehdotonta arvostusta. Tiedän kuitenkin, että tärkeältä tuoksuminen tylsistyttää minut noin kuukaudessa. Mystisyys on sesonkituoksu kaapissani ja kaipaan sen rinnalle paria tasapainottavaa “I’m a fucking sexbomb rockstar so you better not sleep on me” -tuoksua sekä yhtä, kaikkiin tilanteisiin sopivaa, Ride or Die -luottotuoksua.

“Ei ainakaan liian vaniljainen tai makea. Eihän kukaan kuuntele jos tuoksun Paris Hiltonilta…”  - suurinpiirtein näin mietin aivan liian pitkään, kunnes löysin kaappini uumenista unohdetun Juicy Couture -aarteen. Olin säästänyt töiden kautta saamani Viva La Juicy Gold Couture EdP -hajuveden koska sen överi pullo ja pakkaus muistuttivat minua kaikista, jotka olivat cool 2000-luvun alussa. En kuitenkaan kehdannut itse käyttää sitä, kunnes yhtäkkiä kehtasinkin. Voi olla, että syksyllä vaihdan taas raikkaampaan rehab-tuoksuun, mutta tämän kesän tuoksun siltä, miltä kuvittelen Lindsayn, Britneyn ja Parisin tuoksuneen taksissa matkalla klubille vuonna 2006. Ja tiedättekö mitä, mikään ei ole tuntunut hauskemmalta hetkeen. 

 

Kesän tuoksuviin meikkailuhetkiin sopii päivittynyt MAKE UP BAG / FLOUNCE -soittolista.

Xoxo, #whatagirlfeelz 

 

Lue Taikan aiemmat osat täältä.

Photos / Courtesy of Taika Mannila

Kommentit (0)

PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ
TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD
Talvi-ihon pelastusvoide jo sadan vuoden ajan.
LUE LISÄÄ
SYLVIE MUS: JOULUKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ
THE BEST FROM THE PAST – OSA 3
Arkistojen aarteita, editorial -helmiä ja mieleenpainuvia kampanjoita takavuosilta. 
LUE LISÄÄ