TAIKA MANNILA: #WHATAGIRLFEELZ -3

Vieraskirjoittajamme Taika Mannila on helsinkiläinen taiteilija ja D.R.E.A.M -girl.

ANYTHING FOR THE HIGH(LIGHTER) #WHATAGIRLFEELZ 

“Är du medveten om att hela du glittrar?”  kysyi miespuolinen vierustoverini abiristeilyn illallisella. Hän halusi siis tietää, olinko tietoinen siitä, että kimalsin. Vastasin: “Såklart.” Olinhan juuri varta vasten lisännyt shimmer highlighteria hartaasti koko naamalleni hyttipeilin edessä. Kyseisestä muistosta on yli kymmenen vuotta, mutta tilanne huvittaa minua edelleen. 

Mietin usein, että lempivärini saattaa olla glitter ja sekoan vähän joka kerta kun näen jotain oikein kunnolla kimaltavaa. Mielestäni kaikki on kauniimpaa pienen tähtisumun verhoilemana ja varsinkin talven jälkeen kaipaan myös naamalleni ekstrapaljon valoa. Nuorempana kauneusmottoni taisi olla: “Dölj alt skit med glitter”, mutta vanhetessani olen tajunnut että korostaminen on helpompaa kuin peittäminen. (Joskus peittäminen tosin vieläkin vie voiton; niinkuin viime kesän Sideways-festareilla kun päädyin puuteroimaan auringossa kärähtäneet polveni hopean glitterkerroksen peittoon. Disco-polvet - siinäpä aliarvostettu kauneustrendi!)

Elämäni kimaltavimmat muistot hymyilyttävät minua eniten, joten aion tänä kesänä loistaa erityisen kirkkaasti. Nykyään meikkipussistani löytyy reippaasti yli 20 erilaista kiiltävää tuotetta, joista käytän noin viittä joka päivä. Hamstraan erilaisia highlightereita ja glitter-paletteja, koska niillä meikkaaminen on mielestäni kaikista hauskinta.

 

TOP3 KIMALTELEVAT LEMPPARITUOTTEENI JUURI NYT: 

Lumenen Instant Glow UV Primer SPF 30

Tällä tuotteella loihdin itselleni kuultavan pohjan. Tuotteessa on myös aurinkosuoja, joten saatan meikata tällä tänä kesänä myös polveni...

Kat Von D - Metal Crush Extreme Highlighter Palette

Kolmisävyinen highlighter-paletti on nykyään pelastukseni smalltalk -tilanteissa. Varsinkin pinkki sävy saa kehuja skumppabileissä ja aloittaa keskustelut melkein puolestani. Ei ihme, että juuri se on sävyistä ainoa, jonka pohja jo häämöttää. 

Fenty Beauty - Body Lava

Rakastan kiiltäviä vartalomeikkejä ja Rihannaa, joten olin pyörtyä onnesta kun ystäväni sai metsästettyä minulle kyseisen aarteen Rivieran reissultaan. Trooppinen ja tahmea koostumus on osoittautunut hieman haasteelliseksi nahkatakin alle, joten odotan innolla hihattomia öitä ja paljaat sääret sallivia säitä. Tuotteen äiti Rihanna näyttää levitysohjeet tällä videollaLöydät ekstrakimaltelevan soittolistan meikkailuhetkiin profiilistani MAKE UP BAG / FLOUNCE. Lista päivittyy uusilla biiseillä joka kuukausi. Shine on! 

Xoxo, #whatagirlfeelz

Lue myös: #WHATAGIRLFEELZ-1 & #WHATAGIRLFEELZ-2

 

Photos / Courtesy of Taika Mannila

Kommentit (0)

NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa joulukuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD
Talvi-ihon pelastusvoide jo sadan vuoden ajan.
LUE LISÄÄ
MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: JOULUKUU 2018
Tarinoita tekijöiltä ja toimituksen kulisseista.
LUE LISÄÄ
EMMI-LIIA SJÖHOLM: TESTISSÄ YASURAGI-KYLPYLÄ
Japanilainen kylpylä Tukholman liepeillä. 
LUE LISÄÄ