TAIKA MANNILA: #WHATAGIRLFEELZ - 2

Vieraskirjoittajamme Taika Mannila on helsinkiläinen taiteilija ja D.R.E.A.M -girl. 

BETTER THAN SEX -RIPSET #WHATAGIRLFEELZ 

Kun jo edesmenneeltä vaatesuunnitelijanerolta Alexander McQueenilta kysyttiin haastatteluissa milloin hän koki olevansa onnellisimmillaan, hän vastasi aina: "In bed with my lover". Vastaisin itse samoin ja myönnän, että lupaus seksinvertaisesta raukeasta onnellisuudentunteesta saa minut helposti innostumaan. Joten, kun törmäsin ripsiväriin, jonka nimi oli Better Than Sex Mascara sekosin vähän ja ostin sen heti.

Petyin ostokseeni ja sen lupaukseen. Sen sijaan, että ripsari olisi räjäyttänyt tajuntani ja avartanut maailmaani, se sai minut huokaisemaan haikeasti ja unelmoimaan turhautuneena paremmasta. Tiedän kyllä, ettei ole erityisen viisasta ihastua ulkonäköön tai suuriin lupauksiin. Olen miettinyt pinnallisia mieltymyksiäni niin paljon, että voisin tatuoida vartalooni Shakespearen viisauden: "Love looks not with the eyes, but with the mind". Mutta nyt ensireaktioni oli niin vahvasti "I WANT TO BELIEVE!", että Too Facedin BTS -ripsarin nähtyäni huomasin vain noin kaksi sekuntia myöhemmin jo seisovani kassajonossa siro metallinhohtoinen pakkaus tiukasti sormieni puristuksessa. Vakuutin hiljaa itselleni, että jos en nyt kokeile, en voi tietää mitä menetän. 

Paremman puutteessa annoin ripsivärille monta uutta mahdollisuutta vain pettyäkseni aina uudestaan. Mietin, miten monta kertaa olenkaan ostanut asioita siinä toivossa, että kokisin jotain mullistavaa ja miten harvoin oikeasti olen ollut tyytyväinen. En halua tyytyä ihan kivaan, mutta on vaikea löytää parempaa jos ainoastaan tietää mitä ei halua.  Kärsivällisyyteni ei riitä siihen, että vain odottaisin, kunnes täydellinen ripsari tipahtaisi syliini. Ja ajatus siitä, että palaisin johonkin aikasempaan lemppariin tuntui yhtäkkiä yhtä ahdistavalta kun lukioihastuksen nimen näkeminen instastoryni katsojalistassa. On pakko olla olemassa jotain suurempaa ja parempaa ja kiinnostavampaa! Päätin kokeilla kaikkea. 

Seikkailunhaluisuuteni tuotti tulosta ja olen vihdoin löytänyt ripsarin jonka kanssa minulla on oikeasti hauskaa eikä ikinä tylsää. Diorin Diorshow Pump ‘N’ Volume on siitä nerokas, että putkilon alaosaa painamalla voi säädellä värin määrää. Mielestäni överit on aina viihdyttävämpi vaihtoehto kuin vajarit, joten painelen putkiloa aika kovaa. Näin myös, että ihailemani ruotsalainen kauneusvaikuttaja oli kuvaillut kyseistä ripsaria sanoin: "It's life changing!" , joten nyt vaan räpsyttelen ja odottelen, että elämäni muuttuu.

Seuraavaksi ajattelin ottaa testiin Narsin legendaarisen Orgasm -poskipunan ja Fenty Beautyn Spanked niminen huulipuna kiinnostelee myös kovasti. I never learn... 

Biisi ripsarin levittelyhetkiin: Kali Uchis - Know What I Want.

 

Puss & kram & shine on ♡

#whatagirlfeelz #whatagirlneedz @magicmannila

 Lue myös: #WHATAGIRLFEELZ -1

 

Photos / Courtesy of Taika Mannila

Kommentit (0)

NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa joulukuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: JOULUKUU 2018
Tarinoita tekijöiltä ja toimituksen kulisseista.
LUE LISÄÄ
EMMI-LIIA SJÖHOLM: TESTISSÄ YASURAGI-KYLPYLÄ
Japanilainen kylpylä Tukholman liepeillä. 
LUE LISÄÄ
MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: JOULUKUU 2018
Tarinoita tekijöiltä ja toimituksen kulisseista.
LUE LISÄÄ