TAIKA MANNILA: #WHATAGIRLFEELZ - 1

Vieraskirjoittajamme Taika Mannila on helsinkiläinen taiteilija ja D.R.E.A.M -girl. 

LIP GLOSS GANG IS LIFE #Whatagirlfeelz

Yläasteella liityin jengiin ensimmäistä kertaa elämässäni. Läppglansgänget eli Huulikiiltojengi kokoontui joka välitunti tyttöjen vessaan lisäämään huulikiiltoa ja suihkuttelemaan hajuvettä. Taisimme kiiltää aika paljon ja kerran päivittäinen kauneusrutiinimme johti ikävästi jopa oppitunnin keskeytymiseen. Biologianopettajamme joutui poistumaan luokasta saatuaan äkillisen parfyymiallergiareaktion. Etupenkin pojat kääntyivät katsomaan minua ja jengiläisiäni paheksuen. Koulurauhan säilymisen takia vähensimme hajuveden käyttöä (mutta vain hieman) ja lisäsimme vielä enemmän kiiltoa.

Keräilin yläasteella Lancôme Juicy Tubes -huulikiiltoja. Olin koukussa kaikkiin sävyihin ja taisin vähän seota onnesta kun isäni naisystävä toi minulle tuliaiseksi matkoiltaan Victoria's Secret -merkin pinkin huulivoiteen. Harmikseni huomasin kuitenkin pian, että huulikiiltoaddiktioni ja uusi harrastukseni hångla loss (duunailla), eivät sopineet kovin hyvin yhteen. Miten sovittaa meikkaaminen ja pussailu? It's so hard. Huulikiilto liimaantuu aina aivan vääriin paikkoihin ja silmämeikkikin levähtää pussaillessa sekunnissa kissakajaalista Kiss-naamariksi. Olen koittanut ratkaista tätä ongelmaa yläasteelta asti ja kokeillut läpi kaiken maailman mansikanmakuiset huulirasvat ja vedenkestävät ripsarit. Pussailla on pakko ja kiiltämisestä en tingi! 

Juuri nyt olen ottanut pussailutestiin Eye gloss -luomikiiltotrendin, eli levitän luomilleni erittäin kiiltäviä ja tahmaisia tuotteita. Tähän mennessä empiirinen tutkimukseni on osoittanut, että luomikiiltomeikki leviää kyllä jos pussailu on rajua, mutta shiny smudgy eye on aika hot vähän levähtäneenäkin. Itse käytän Bobbi Brownin Eye Gloss -luomikiillettä sävyssä Island Pink, joka on valitettavasti juuri nyt myynyt monessa paikassa kausialessa loppuun. Hot tip! - sävyjä löytyy vielä esim. Tapiolan Stockan ale-hyllyltä 11€ hintaan. Ja kätevää kun on länsimetro. 

Jos ihosi on tosi herkkä, levitä luomille Bepanthenia – sekin kiiltää. 

Kiillon levityshetkiin: Ultimate Lip Gloss tune.

 

Puss & kram & shine on ♡

#whatagirlfeelz #whatagirlneedz  @magicmannila

 

Photos / Courtesy of Taika Mannila

Kommentit (0)

NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa joulukuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD
Talvi-ihon pelastusvoide jo sadan vuoden ajan.
LUE LISÄÄ
EMMI-LIIA SJÖHOLM: TESTISSÄ YASURAGI-KYLPYLÄ
Japanilainen kylpylä Tukholman liepeillä. 
LUE LISÄÄ
MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: JOULUKUU 2018
Tarinoita tekijöiltä ja toimituksen kulisseista.
LUE LISÄÄ