TAIKA MANNILA: #WHATAGIRLFEELZ - 1

Vieraskirjoittajamme Taika Mannila on helsinkiläinen taiteilija ja D.R.E.A.M -girl. 

LIP GLOSS GANG IS LIFE #Whatagirlfeelz

Yläasteella liityin jengiin ensimmäistä kertaa elämässäni. Läppglansgänget eli Huulikiiltojengi kokoontui joka välitunti tyttöjen vessaan lisäämään huulikiiltoa ja suihkuttelemaan hajuvettä. Taisimme kiiltää aika paljon ja kerran päivittäinen kauneusrutiinimme johti ikävästi jopa oppitunnin keskeytymiseen. Biologianopettajamme joutui poistumaan luokasta saatuaan äkillisen parfyymiallergiareaktion. Etupenkin pojat kääntyivät katsomaan minua ja jengiläisiäni paheksuen. Koulurauhan säilymisen takia vähensimme hajuveden käyttöä (mutta vain hieman) ja lisäsimme vielä enemmän kiiltoa.

Keräilin yläasteella Lancôme Juicy Tubes -huulikiiltoja. Olin koukussa kaikkiin sävyihin ja taisin vähän seota onnesta kun isäni naisystävä toi minulle tuliaiseksi matkoiltaan Victoria's Secret -merkin pinkin huulivoiteen. Harmikseni huomasin kuitenkin pian, että huulikiiltoaddiktioni ja uusi harrastukseni hångla loss (duunailla), eivät sopineet kovin hyvin yhteen. Miten sovittaa meikkaaminen ja pussailu? It's so hard. Huulikiilto liimaantuu aina aivan vääriin paikkoihin ja silmämeikkikin levähtää pussaillessa sekunnissa kissakajaalista Kiss-naamariksi. Olen koittanut ratkaista tätä ongelmaa yläasteelta asti ja kokeillut läpi kaiken maailman mansikanmakuiset huulirasvat ja vedenkestävät ripsarit. Pussailla on pakko ja kiiltämisestä en tingi! 

Juuri nyt olen ottanut pussailutestiin Eye gloss -luomikiiltotrendin, eli levitän luomilleni erittäin kiiltäviä ja tahmaisia tuotteita. Tähän mennessä empiirinen tutkimukseni on osoittanut, että luomikiiltomeikki leviää kyllä jos pussailu on rajua, mutta shiny smudgy eye on aika hot vähän levähtäneenäkin. Itse käytän Bobbi Brownin Eye Gloss -luomikiillettä sävyssä Island Pink, joka on valitettavasti juuri nyt myynyt monessa paikassa kausialessa loppuun. Hot tip! - sävyjä löytyy vielä esim. Tapiolan Stockan ale-hyllyltä 11€ hintaan. Ja kätevää kun on länsimetro. 

Jos ihosi on tosi herkkä, levitä luomille Bepanthenia – sekin kiiltää. 

Kiillon levityshetkiin: Ultimate Lip Gloss tune.

 

Puss & kram & shine on ♡

#whatagirlfeelz #whatagirlneedz  @magicmannila

 

Photos / Courtesy of Taika Mannila

Kommentit (0)

TUOTEKLASSIKKO: MAC RUBY WOO
Kaikkien punaisten huulipunien benchmark. 
LUE LISÄÄ
FLOUNCE RUNWAY: PARIISI SS19
Pariisin seitsemän kohokohtaa.
LUE LISÄÄ
TRENDING: J-BEAUTY
Korea väistyy Japanin tieltä. 
LUE LISÄÄ
ANGELINA ILMAST: PARIS FASHION WEEK SS19
Valokuvaaja Angelina Ilmast ikuistaa katumuodin kärkinimet muotiviikoilta ja alan tapahtumista.
LUE LISÄÄ