SYLVIE MUS: TOUKOKUUN STAILAUSVINKIT

Vieraskirjoittajamme Sylvie Mus antaa avaimet kuukauden kiinnostavimpiin tyylikokeiluihin.

Tuttu tasavärinen housupuku on helppo uudistaa vaihtamalla ylä- tai alaosa toiseen settiin. Pukulookien runsaat variaatiot ja mix and match -testailut nostavat selkeästi päätään tälläkin kaudella. Väljien housujen kanssa toimii loistavasti istuvampi, vyötärölinjaa korostava bleiseri. Fiilis on yhtenäinen, mutta jo pelkästään sävy- tai materiaalivaihdos rikkoo sopivasti kaavaa. Testaa seuraksi hillittyä asustetta, kuten suklaanruskeaa pikkulaukkua.

Legginssejä on näkynyt mm. Totêmen ja Victoria Beckhamin syyskokoelmissa, mikä viimeistään todistaa niiden taipumisen myös kuntosalin ulkopuolelle. Suosin itse mustia perustrikoita, sillä niitä on helpoin yhdistää eri asuihin. Testaa legginssejä pitkän valkoisen miesten kauluspaidan ja teräväkärkisten kitten heel -pistokkaiden kanssa. Beige trenssitakki sopii kasuaalin asun päälle täydellisesti tänä keväänä.

Valta on hiljalleen vaihtumassa farkkuosastolla. Kropattu nilkkamittainen denim on ollut muodissa niin pitkään, että tuloaan tekeviä maskuliinisia ja ylipitkiä ysärilahkeita on totisesti odotettu! Pitkät ja väljiksi leikatut farkut toimivat parhaiten skarpin yläosan, kuten bleiserin kanssa. Testata voi myös samansävyistä farkkurotsia, jolla saat luotua katu-uskottavan täysdenimlookin. Pari täydellistä farkkumallia löydät Weekdaylta ja Acnelta.

Juuri nyt mikään ei voita kokonahkaista lookia. Nahka on erinomainen statement -materiaali sellaisenaan tarvitsematta seurakseen muuta. Ideaali biker -asu syntyy ylisuuren nahkatakin ja istuvien housujen yhdistelmästä – parhaat takit löytyvät muuten tässäkin tapauksessa miesten osastoilta! Vahvan lookin luot kokomustalla nahalla tai kerrostamalla värikkään poolon takin alle. Kevään coolein rotsi löytyy Dieselilta ja testaamisen arvoiset housut &OtherStoriesilta.

Kokemukseni mukaan parhaat asut syntyvät aina kerrostuksien kautta. Viileästi alkaneessa toukokuussa kaulahuivin voi korvata palmikkoneuleella, sitomalla svetari halteille samalla tavoin kuin käyttäisit vaatekappaletta lanteilla. Tibin syysnäytöksessä nähtiin lookin toteuttamista yksivärisellä sävypaletilla. Asustetta korostaaksesi valitse värikkäämpi versio. Jos oma neulekokoelma on puutteellinen, Mangolta löydät täydellisiä villapaitoja tyylin luomiseksi.

 

Seuraa Sylvieta blogissa ja Instagramissa @sylviemus_.
Katso juttusarjan aiemmat osat täältä.

Photos / Courtesy of Sylvie Mus

Kommentit (0)

PINNALLA: STATEMENT EARRINGS + CHEEKBONES
Täydellinen pari pikkujouluun: statement korvikset ja poskipäät. 
LUE LISÄÄ
WHAT TO WEAR #8
Little christmas season.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ
THE BEST FROM THE PAST – OSA 3
Arkistojen aarteita, editorial -helmiä ja mieleenpainuvia kampanjoita takavuosilta. 
LUE LISÄÄ