SYLVIE MUS: SYYSKUUN STAILAUSVINKIT

Vieraskirjoittajamme Sylvie Mus antaa avaimet kuukauden kiinnostavimpiin tyylikokeiluihin.

Inspiroiduin Köpiksen muotiviikolla kenkätrendeistä. Yllättävin niistä taisi olla kumisandaalit, joita on näkynyt niin Michael Korsin ja Isabel Marantin SS18 -näytöksissä kuin myös katumuodissa. Opin, että flip flopeja voi käyttää muuallakin kuin rannalla ja niillä on helppo tehdä dress down -efekti vaikkapa muodolliseen pukulookiin. Hieman varioiden olenkin testannut sandaalitrendiä H&M Studion kevätmalliston nahkaisilla minikoroilla, jotka ovat täydellinen pari maskuliiniselle puvulle myös näin alkusyksystä. 

Kuluneena vuonna huivit ovat olleet parrasvaloissa enemmän kuin koskaan. Olen ihastellut Togan syysnäytöksen mummohuivin ja samankuosisen puseron yhdistelmää sekä Beyoncén 90-luvun ikonista bandana-toppia. Huivien käyttömahdollisuudet ovat rajattomat: olen käyttänyt kuluneena kesänä huivia toppina taittamalla kankaan kolmioksi ja sitomalla selän taakse. Pienempi silkkihuivi toimii myös kiinnostavana asusteena käsivarrella. Kuvan huivi on Espritiltä.

Loppukesän suosikkivaatteekseni on noussut lyhythihainen ribbipoolo. Tässä on täydellinen välisesongin vaate ajalle, jolloin kesävaatteilla ei enää tarkene, mutta neulesesonki antaa vielä hetken odottaa. Yhdistän t-paitapoolon istuviin farkkuihin tai kerrostaen mekon päälle. Farfetchilta löytää nyt useita hyviä malleja. See By Chloén paksumpi versio on myös ostoslistallani.

Asua Köpiksen muotiviikolta. Modernisoitu cowboy-tyyli palasi pinnalle kuluvana kesänä ja sen vaikutus on näkynyt eniten juuri asusteissa. Jykevät bootsit puhuttelevat, etunenässä Gannin Meg ja Vagabondin Simone -mallit. Calvin Kleinin SS18 -kokoelman inspiroimat villin lännen puvut ovat yksi syysmuodin kiintopisteistä. Kokeilin itse trendiä muotiviikolla yhdistämällä cowboy -hatun itsetehtyyn huivitoppiin ja suoriin housuihin.

Maanläheiset sävyt kiinnostavat näin alkusyksystä mustan korvaajana. Ruskean ja beigen lämpimiä vivahteita voi kerrostaa loputtomasti keskenään joko printtinä tai sävy kerrallaan. Yksi lempikokoelmistani, Jil Sanderin kevät 2017, inspiroi kokeilemaan kullankeltaista kauluspaitaa, joka sopii täydellisesti beigen ja ruskean lisäksi myös sinisten farkkujen seuraksi.

 

Katso juttusarjan aiemmat osat TÄÄLTÄ.

Photos / Courtesy of Matthew Usukumah, Sylvie Mus

Kommentit (0)

MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: JOULUKUU 2018
Tarinoita tekijöiltä ja toimituksen kulisseista.
LUE LISÄÄ
NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa joulukuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD
Talvi-ihon pelastusvoide jo sadan vuoden ajan.
LUE LISÄÄ
EMMI-LIIA SJÖHOLM: TESTISSÄ YASURAGI-KYLPYLÄ
Japanilainen kylpylä Tukholman liepeillä. 
LUE LISÄÄ