SYLVIE MUS: MARRASKUUN UNIVORMUT

Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.

Olen kokeillut erilaisia neuletyylejä tänä talvena ja löytänyt uusia tapoja stailata niitä. Erityisesti yksiolkaimiset versiot ovat jääneet arkikäyttöön. Testasin äskettäin neuleen kerrostamista silkkipuseron päälle ja lopputulos toimi täydellisesti. Eri materiaalien ja tekstuurien sekoittaminen tekee paljon hyvin minimalistisessakin tyylissä. Kuvassa näkyvä pusero on Andiatalta, ja tämäntyylisiä neuleita löydät juuri nyt ainakin Mangon syysmallistosta.

Kokofarkkuasut toimivat kaikessa ajattomuudessaan talvellakin. Korvaan toistuvasti perinteisen housupuvun farkkusetillä, sillä se saa aikaan rennomman fiiliksen. Kylmempinä kausina kokofarkun seuraksi voi kerrostaa neulospoolon ja pitkän, maskuliinisen villakangastakin. Takki takin päällä synnyttää kiinnostavan kontrastin, kun kerrostuksessa on käytetty kahta eri materiaalia.

Olen luonut itselleni luottounivormun, jonka tärkein vaatekappale on kuvassa näkyvä beige villakangastakki. Ostin lempitakkini noin vuosi sitten vintagena, ja kuten monet muutkin parhaat talvi- ja välikausitakit, tämäkin löytyi miesten osastolta. Leveät olkapäät, laatikkomainen istuvuus ja toppaukset viehättävät maskuliinissa takeissa, jotka ovat loistava seuralainen takin alla suosimilleni, minimalistisille perusvaatteille.

 

Katso juttusarjan aiemmat osat TÄÄLTÄ.

Photos / Courtesy of Sylvie Mus, Angelina Ilmast

Kommentit (0)

THE BEST FROM THE PAST – OSA 3
Arkistojen aarteita, editorial -helmiä ja mieleenpainuvia kampanjoita takavuosilta. 
LUE LISÄÄ
PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ
PINNALLA: STATEMENT EARRINGS + CHEEKBONES
Täydellinen pari pikkujouluun: statement korvikset ja poskipäät. 
LUE LISÄÄ
SYLVIE MUS: JOULUKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ