SYLVIE MUS: MARRASKUUN UNIVORMUT

Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.

Olen kokeillut erilaisia neuletyylejä tänä talvena ja löytänyt uusia tapoja stailata niitä. Erityisesti yksiolkaimiset versiot ovat jääneet arkikäyttöön. Testasin äskettäin neuleen kerrostamista silkkipuseron päälle ja lopputulos toimi täydellisesti. Eri materiaalien ja tekstuurien sekoittaminen tekee paljon hyvin minimalistisessakin tyylissä. Kuvassa näkyvä pusero on Andiatalta, ja tämäntyylisiä neuleita löydät juuri nyt ainakin Mangon syysmallistosta.

Kokofarkkuasut toimivat kaikessa ajattomuudessaan talvellakin. Korvaan toistuvasti perinteisen housupuvun farkkusetillä, sillä se saa aikaan rennomman fiiliksen. Kylmempinä kausina kokofarkun seuraksi voi kerrostaa neulospoolon ja pitkän, maskuliinisen villakangastakin. Takki takin päällä synnyttää kiinnostavan kontrastin, kun kerrostuksessa on käytetty kahta eri materiaalia.

Olen luonut itselleni luottounivormun, jonka tärkein vaatekappale on kuvassa näkyvä beige villakangastakki. Ostin lempitakkini noin vuosi sitten vintagena, ja kuten monet muutkin parhaat talvi- ja välikausitakit, tämäkin löytyi miesten osastolta. Leveät olkapäät, laatikkomainen istuvuus ja toppaukset viehättävät maskuliinissa takeissa, jotka ovat loistava seuralainen takin alla suosimilleni, minimalistisille perusvaatteille.

 

Katso juttusarjan aiemmat osat TÄÄLTÄ.

Photos / Courtesy of Sylvie Mus, Angelina Ilmast

Kommentit (0)

NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa joulukuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
EMMI-LIIA SJÖHOLM: TESTISSÄ YASURAGI-KYLPYLÄ
Japanilainen kylpylä Tukholman liepeillä. 
LUE LISÄÄ
KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: JOULUKUU 2018
Tarinoita tekijöiltä ja toimituksen kulisseista.
LUE LISÄÄ
MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: JOULUKUU 2018
Tarinoita tekijöiltä ja toimituksen kulisseista.
LUE LISÄÄ