SYLVIE MUS: LOKAKUUN UNIVORMUT

Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.

Palaan aina takaisin farkkuihin tähän aikaan vuodesta. Vaalea denim on valintani kesäkuukausiin, syksyisin siirryn tummempaan. Weekdayn limited edition -mallistosta löytyvä Alabama -malli on yksi parhaista. Pystysuorat etusaumat ja halkiot lahkeissa tekevät farkuista perusparia persoonallisemmat. Kuvassa näkyvä v-aukkoinen Elvira -alpakkavillapaita on Styleinin mallistosta ja täydellinen pari farkuille, teräväkärkisille avokkaille ja pikkulaukulle.

Trendi, josta iloitsen juuri nyt: ysäriltä tutut ketjuvyöt ovat tekemässä paluuta. Vöissä on näkynyt mukavasti variaatiota: ohuiden ketjujen rinnalla katumuodissa on esitelty massiivisia avainnauhoja ja lentokoneiden turvavöistä inspiroituneita versioita. Olen itse tykästynyt hyvin yksinkertaiseen kultariipuksen ja ohuen ketjun yhdistelmään, joka piristää hetkessä korkeavyötäröisen housulookin. Potentiaalisimmat yksilöt löytyvät toistaiseksi vintageen ja second handiin keskittyvistä verkkokaupoista, kuten Vestiairesta, mutta myös Guccilla on valikoimissaan upea kristalliversio. Trendi on helppo tuunata itsekin, kun hankit pitkän kaulakorun tai poikkeat rautakaupan irtoketjuosastolla.

Villapaitojen kerrostaminen kiehtoo tähän aikaan vuodesta. Kun ei malttaisi aivan vielä siirtyä paksumpiin takkeihin, poolo toimii loistavana lämmittäjänä avonaisen neuleen alla. Erilaiset kuosi- ja väriyhdistelmät antavat paljon tilaa kikkailla luovasti, ehkä mahdollisuuden kokeilla rohkeampaa printtiä pienissä määrin. Seuraavaksi aion testata sporttisempaa vetoketjuneuletta – ehkäpä tätä &Other Storiesin shearling -mallia, joka on parhaillaan ostoslistallani.


Katso juttusarjan aiemmat osat TÄÄLTÄ. 

Photos / Courtesy of Sylvie Mus

Kommentit (0)

TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD
Talvi-ihon pelastusvoide jo sadan vuoden ajan.
LUE LISÄÄ
SYLVIE MUS: JOULUKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ
NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa joulukuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
EMMI-LIIA SJÖHOLM: TESTISSÄ YASURAGI-KYLPYLÄ
Japanilainen kylpylä Tukholman liepeillä. 
LUE LISÄÄ