SYLVIE MUS: KESÄKUUN STAILAUSVINKIT

Vieraskirjoittajamme Sylvie Mus antaa avaimet kuukauden kiinnostavimpiin tyylikokeiluihin.

Perinteisen housupuvun saa taivutettuna kasuaalimmaksi versioksi kesään vaihtamalla avokkaat tennareihin. Valkoiset tennarit ovat freesi valinta, jota korostat yksivärisellä puvulla. 90-luvulta tutut paksupohjaiset lenkkarit ovat uudessa nosteessa mm. Louis Vuittonin ja Niken varioimina. Kuvassa näkyvät kengät löydät Supergalta.

Denim on ajaton klassikko, joka sopii kaikkiin kausiin. Vaihda tänä kesänä minishortsit polvipituisiin farkku-kapreihin ja yhdistä väljään farkkupaitaan. Yhtenevä sävy tekee lookista astetta viimeistellymmän ja vaihtuva muotokieli rikkoo sopivasti siluettia: tiukan alaosan seuraksi sopii rento yläosa ja toisinpäin. Ysärihenkisiä farkkushortseja löydät ainakin Farfetchilta ja Zalandolta. Polvihousut on helppo leikata myös itse vanhoista farkuista. 

Nilkkaketjut ovat tehneet odotettua paluuta – tässä on kesän vaivattomin yksityiskohta, joka taipuu ihanasti kropattujen farkkujen tai slip dress -mekon seuraksi. Valitse jalkaan minimalistiset kengät, jotka eivät vie huomiota itse korulta. Suosi aitoa hopeaa, jolloin koru säilyy hyvänä myös uidessa ja rantalomilla. Hyvän valikoiman löydät Glitteriltä.

Miesten valkoinen oversize -kauluspaita on yksi tämänkin kesän kärkituotteista. Yhdistä pusero farkkushortseihin tai pue mekoksi, jos malli on tarpeeksi pitkä. Siluetin saat kurottua muotoonsa vyöllä tai vyölaukulla. Kuvan kauluspaita on Dressmannilta.

Olen tänä kesänä siirtynyt nopeista pikkulaseista hieman isompiin, neliskanttisempiin lasimalleihin. Tämäntyylisiä aurinkolaseja löytyy muun muassa Oh My Eyesilta. Täydelliset aurinkolasit peittävät silmät kokonaan olematta liian suuret. Kulmikkaampi neliölinssi on virkistävä vaihtoehto tutulle cat eyelle ja sopii useimmille kasvoille. Maksimalisteille löytyy unelmapari Guccin valikoimasta.

 

Katso juttusarjan aiemmat osat TÄÄLTÄ.

Photos / Courtesy of Sylvie Mus

Kommentit (0)

THE BEST FROM THE PAST – OSA 3
Arkistojen aarteita, editorial -helmiä ja mieleenpainuvia kampanjoita takavuosilta. 
LUE LISÄÄ
PINNALLA: STATEMENT EARRINGS + CHEEKBONES
Täydellinen pari pikkujouluun: statement korvikset ja poskipäät. 
LUE LISÄÄ
PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ
WHAT TO WEAR #8
Little christmas season.
LUE LISÄÄ