SYLVIE MUS: JOULUKUUN UNIVORMUT

Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.

Yksi lempiasuistani tänä talvena on ollut tämä tuplaneulosasu, johon verhouduin toistuvasti jo marraskuussa. Yhdistelmä on rento, mutta polvipituiset bootsit antavat asulle ryhtiä ja tekevät siluetista kiinnostavan. Kylmempinä päivinä olen korvannut v-aukkoisen neuleen paksulla poololla – toimii niinkin. Kuvan neule on Styleinilta, vastaavanlainen ribbihame löytyy Totêmen uutuuksista.

Tykkään maskuliinisista, laatikkomaisista bleisereistä, joihin olen tuonut viime aikoina uutta ilmettä vyöllä. Inspiraationani ovat toimineet 80-luvun muotikuvat, joissa naisten takit ovat lähes poikkeuksetta kapeavyötäröisiä ja massiivisesti olkatopattuja. Tämä on täydellinen day to night -asu myös aluillaan olevaan pikkujoulukauteen. Yhdellä asusteella on helppo muunnella siluettia, hankkimatta välttämättä mitään uutta.

Villahuivit eivät ole aiemmin kuuluneet tyyliini, mutta tänä talvena olen keksinyt uusia tapoja käyttää niitä. Isot huivit toimivat kivasti kietaistuna olkapäiden yli viitan tai shaalin tapaan, jolloin ne lämmittävät koko yläkroppaa. Tykkään sovittaa takin ja huivin sävysävyyn, ja toisaalta beigen ja mustan yhdistelmäkin on yksi lemppareistani. Kuvan villa-cashmere-kaulahuivi löytyy COSilta.

 

Photos / Courtesy of Sylvie Mus

Kommentit (0)

TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD
Talvi-ihon pelastusvoide jo sadan vuoden ajan.
LUE LISÄÄ
NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa joulukuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
EMMI-LIIA SJÖHOLM: TESTISSÄ YASURAGI-KYLPYLÄ
Japanilainen kylpylä Tukholman liepeillä. 
LUE LISÄÄ
MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: JOULUKUU 2018
Tarinoita tekijöiltä ja toimituksen kulisseista.
LUE LISÄÄ