SYLVIE MUS: HEINÄKUUN STAILAUSVINKIT

Vieraskirjoittajamme Sylvie Mus antaa avaimet kuukauden kiinnostavimpiin tyylikokeiluihin.

Satiinihameesta on kuoriutunut yksi tämän kesän lempivaatteistani. Juhlakäytön lisäksi se taipuu helposti arkeen, kun paritat hameen löysään neuleeseen tai kauluspaitaan. Materiaalin ohella pituus on hankintahetkellä tärkeä kriteeri. Suosikkimittani ulottuu polven alapuolelle ja on leikattu loivaan merenneitomalliin. Kuvan hameen löydät H&M:ltä.

Olen vaihtanut isot arkilaukut pienempiin, ysärihenkisiin pikkulaukkuihin. Marimekon kankaiseen käsilaukkuun mahtuu kaikki oleellinen ja iso unikkokuosi sopii yhteen koko vaatekaappini kanssa. Vestiaire Collective on kuviollisia vintage-pikkulaukkuja metsästävän aarreaitta, hyviä vaihtoehtoja löytää myös Farfetchilta sekä What Goes Around Comes Around -sivustolta. Laukut ovat pre-loved, hyväkuntoisia ja hintansa arvoisia.

Henkilökohtainen bleiseribuumini ei ota laantuakseen. Miesten XXL-takki ja kevyt slip dress ovat täydellinen yhdistelmä maskuliinista ja feminiinistä. Porkkanasiluettia on näkynyt runsaasti runwaylla ja se sopii erityisesti kesään kerrostusmahdollisuutensa ansiosta. Vastaavia mekkoja löydät ainakin &Other Storiesilta ja Loéilta, parhaat bleiserilöydöt teet taatusti second handina.

Leopardikuvio on tehnyt ylläripaluun tänä kesänä. Sitä on näkynyt sekä katumuodissa että useiden mallistojen mekoissa ja hameissa. Rohkea printti jakaa mielipiteet, ja itsekin olen testannut sitä alkuun yksityiskohtien kautta. Kuviolliset leo-sandaalit ovat nappivalinta kokomustan seuraksi.

Vaatteiden monikäyttöisyys kiehtoo ja erityisesti sesonkituotteiden kohdalla kannattaa ajatella luovasti. Heinäkuussa uimapuku toimittaa täydellisesti bodysuitin tai topin virkaa varsinkin farkkulookien jatkeena. COS:lta löytää simppeleitä malleja, joissa on mietitty leikkaus selässä. Toinen suosikkini on Totêmen ihana logokuosinen Positano.

 

Katso juttusarjan aiemmat osat TÄÄLTÄ.

Photos / Courtesy of Sylvie Mus, Angelina Ilmast

Kommentit (0)

PINNALLA: STATEMENT EARRINGS + CHEEKBONES
Täydellinen pari pikkujouluun: statement korvikset ja poskipäät. 
LUE LISÄÄ
THE BEST FROM THE PAST – OSA 3
Arkistojen aarteita, editorial -helmiä ja mieleenpainuvia kampanjoita takavuosilta. 
LUE LISÄÄ
WHAT TO WEAR #8
Little christmas season.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ