SYLVIE MUS: ELOKUUN STAILAUSVINKIT

Vieraskirjoittajamme Sylvie Mus antaa avaimet kuukauden kiinnostavimpiin tyylikokeiluihin.

Aurinkolasien lisäksi hatut ovat kesän suosikkiasusteitani. Yksityiskohdan lisäksi voit muuttaa asun ilmettä kokonaan, ja muotoilussakin on ollut tänä kesänä paljon variaarioita: Chanelin muovinen sadehattu, Versacen cowboy -hattu sekä Jacquemusin supersuosittu Le Grand Chapeau Bomba ovat olleet katumuodin vaikutusvaltaisimmat mallit. Olen itse inspiroitunut 90-luvun hip hop -tyylistä ja suosinut kalastajanhattuja, joita saa muun muassa Kangol -merkiltä.

Trenssitakki jaksaa ihastuttaa edelleen monikäyttöisyytensä ja yhdistelymahdollisuuksiensa vuoksi. Trenssejä ei tarvitse omistaa montaa, vaan riittää kun satsaat yhteen kausivapaaseen malliin, kuten Burberryn ikoniseen Westminsteriin tai kerrospukeutumiseen inspiroivaan hihattomaan versioon Mangolta. Kesän sateisina päivinä olen itse turvautunut tähän lyhyempään 60-luvun malliin. Takki on vintage-löytö!

Olen inspiroitunut tässä kuussa Leandra Medinen rohkeasta tyylistä ja päättänyt rikkoa myös omia tyylisääntöjä kokeilemalla kuosien sekoittamista. Yhdistin tämän kesän trendikkäimmät printit yhteen leopardikuviollisella ponnarilla ja ruudullisella bleiserillä. Asu ei ole liian ylivoimainen, kun sävypaletti on yhtenäinen. Testaamisen arvoista olisi myös kokeilla pukeutua yhteen printtiin päästä varpaisiin Tom Fordin syysnäytöksen housupukulookin tapaan.

Olen yhdistellyt ysärihenkisiä matalakorkoisia sandaaleja moneen lookkiin tänä kesänä. Sirommat mallit, kuten By Farin neliökärkiset Tanya -sandaalit, sopivat hyvin vintage -farkkujen pariksi. Mekkojen kanssa suosisin raskaampia malleja – kuten Instagramin vallanneita Chanelin paksupohjaisia tarrasandaaleja, joita voi metsästää Vestiairesta. Olen löytänyt äitini kenkäkokoelmasta muutaman helmen, kuten kuvassa näkyvät remmisandaalit, mutta myös LOÉILin nahkaiset Allai -kengät ovat ostoslistallani.

Jacquemusin La Bomba -kevätmalliston yksityiskohdat inspiroivat vieläkin. Yhdessä lempilookissani on mekko ja alaosana hapsullinen huivi. Päätin luoda oman version kyseisestä tyylistä yhdistämällä hapsuhameen miesten bleiseriin. Hame on sidottu keskeltä edestä epäsymmetrisen helman luomiseksi. Tämän niksin voi kokeilla minkä tahansa leveän polvipituisen hameen kanssa. Hapsuhameita löydät ainakin Asokselta ja Zalandolta. Myös Versacen AW18 -kokoelman asusteet tuovat hapsut pinnalle uudessa valossa.

 

Katso juttusarjan aiemmat osat TÄÄLTÄ.

Photos / Courtesy of Sylvie Mus

 

Kommentit (1)

Girl
02.08.2018 15:21
Sylvie, sun tyyli on tosi magee! Seuraan innoissani näitä sun tyylipostauksia! Keep it up ;)
SYLVIE MUS: JOULUKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ
THE BEST FROM THE PAST – OSA 3
Arkistojen aarteita, editorial -helmiä ja mieleenpainuvia kampanjoita takavuosilta. 
LUE LISÄÄ
TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD
Talvi-ihon pelastusvoide jo sadan vuoden ajan.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ