SKANDINAVIAN RUNWAY BEAUTY SS18

 Skandinavian muotiviikkorupeamassa meitä inspiroi erityisesti nämä viisi trendejä asettanutta näytöstä. 

 

SAKS POTTS - PASTELLIA, METALLIA JA GLITTERIÄ

Saks Pottsin näytöksessä yhdistettiin ensi kevään kaikki kolme isointa meikkitrendiä; metalliset pinnat, pastellisävyt ja glitteri. Yhtä aikaa näyttävä, mutta silti pehmeän tyttömäinen meikki jäi kutkuttelemaan mieleen ja nousee pinnalle varmasti taas seuraavan juhlan tullessa eteen. Maltillisempi versio näytösmeikistä on levittää väriä liikkuvalle luomelle. Näytöksen päämeikkaaja Trine Skjoeth kuitenkin luotti värin nostamiseen joko kulmakarvoihin asti tai jopa niiden yli. Valitse vaaleanpunainen tai lila pienen huomion herättämiseksi, vihreä tai sininen huomion varastamiseksi. 

 

CECILIE BAHNSEN - LETTISAPAROITA JA MATTAPINTAISUUTTA

Puhvihihojen pariksi oli Cecilie Bahnsenilla valittu raikas nudemeikki, jonka viimeisteli pirteät ja tyttömäiset lettisaparot. Upea freesi kokonaisuus antaa tilaa volyymimekoille ja upeille toispuoleisille korvakoruille. Vastapestyjen kasvojen vaikutelma on toki illuusio, mutta sihen pyritään mahdollisimman ohuilla pohjameikkituotteilla jatkossakin. Erona viime aikaisiin meikittömiin tyyleihin olivat mattapintaiset kasvot. Ehkä kiilto saa pian haastajan mattapintaisuudesta? 

BY MALENE BIRGER - METALLISTA KIILTOA 

By Malene Birgerillä todisteltiin, että hehku iholla ja silmissä, yhdistettynä märkänä taaksevedettyyn tukkaan ja statement-korviksiin toimii kuitenkin edelleen. Lämmin kupari ja pronssi saa erityisesti vihreät ja siniset silmät hehkumaan. Lisäksi Malene Birgerissä, kuten monessa muussakin näytöksessä, todettiin että huulikiilto on ehdoton valinta kauden huulimeikiksi. Glamourimpi tyyli soveltuu kaikenikäisille, mutta on erinomainen valinta myös aikuiselle naiselle. 

VALERIE - METALLIEN YHDISTELYÄ

Myös Tukholmassa luotettiin metallin hehkuun. Valerien näytöksessä kova hopeinen luomiväri pehmennettiin reunoilta lämpimällä pronssin sävyllä. Metalleja saa ensi sesongilla sekoitella keskenään niin meikissä kuin asussakin. Taakse geelatut hiukset voi muotinäytösten mukaan toteuttaa edelleen joko kauttaaltaan wet lookina tai jättää hiusten latvat pehmeiksi ja jopa lainemaisiksi. 

NAIM JOSEFI - PUNAISIA YKSITYISKOHTIA

Tukholmassa säväytti Naim Josefi, jonka upea ajaton mallisto yhdistettiin myös tavallaan klassisiin valintoihin kauneudessa. Punainen huulipuna ja minimalistisempi silmämeikki toimivat aina, hyvin leikattujen ja ikuisten vaatteiden parina. Näytöksessä punaisen huulipunan pariksi oli kuitenkin valittu pehmeä punainen luomiväri. Punainen on ehdottomasti tulevan syksyn pääväri, mutta väri saa selvästi jatkoaikaa myös ensi kevääseen. Pääkoriste toi mieleen Comme des Garconsin näytöksien suureelliset koristeet ja ruusuiset siirtokuvat iholla tekivät oman lisäyksensä klassiseen housupukuun. Merkki päätyi ehdottomasti silmällä pidettävien listalle! 

 

 Lue myös muotikooste Tukholmasta ja Kööpenhaminasta 

Photos / Courtesy of Instagram @trineskjoeth @bymalenebirger, Vogue Runway, Fashionweek.se, copenhagenfashionweek.com

Kommentit (0)

NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa heinäkuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
BEAUTY LESSON: KESÄEHOSTUS TOIMISTOON
Esittelyssä kesäänsä toimistossa viettävän luottotuotteita.  
LUE LISÄÄ
KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: HEINÄKUU 2018
Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana.
LUE LISÄÄ
WHAT TO WEAR #1
Mielessä kesäkaavut, rypytykset ja työstetty kulta.
LUE LISÄÄ