SESONGIN UUDET KAUNEUSMUUSAT

Päivitä seurantalistasi toimituksen uusilla kauneusmuusilla, joiden tyyliä yhdistävät persoonallisuus ja luonnollisuus, mutta kuitenkin rohkea leikittely. 

EMILI SINDLEV @emilisindlev

Katseet kiinnittyvät yhä useammin Tanskaan uusista skandimuusista puhuttaessa. Tanskalainen stylisti ja muotibloggaaja Emili Sindlev kuuluu lounaisen naapurimaamme tämän hetken suurimpiin tyylivaikuttajiin. Emili onnistuu yhdistelemään kauneuden elementtejä, joiden toteuttamisessa on toisinaan helppo sortua suurenteluun – hehkuvan kullanruskean päivityksen ja ripsienpidennyksetkin voi tehdä hyvällä maulla ja maltillisesti. Lopputulos on parhaimmillaan huoliteltu ja imarteleva. Rohkeimmat kauneusvalinnat löytyvät kynsistä, joissa usein nähdään väreillä leikitteleviä manikyyrejä. 

JEANETTE FRIIS MADSEN @_jeanettemadsen

Kauneusosastomme ehdoton hiusidoli, Tanskan Costume -lehden muotitoimittaja Jeanette Madsen on luottanut otsatukkaan vallitsevana kauneuselementtinä jo pitkään. Ylikasvanut otsis toimii muuten meikittömien silmien kanssa tehokkaana vastaparina ja antaa tyyliin kuin tyyliin asennetta ja leikkisyyttä. Jeanetten asuvalinnat ovat rohkeita ja näyttäviä, joten meikittömyys ja luonnollisuus tasapainottavat pitäen kokonaisuuden harmonisena. Juhlissa kauneusmuusamme luottaa usein punaisen huulipunan piristävään vaikutukseen.  

PANDORA SYKES @pandorasykes

Lontoolainen freelance -kirjoittaja ja somevaikuttaja Pandora Sykes leikittelee tyylissään niin vaatteissa kuin hiuksissaan. Meikki on yleensä harkitun huolellinen ja suhteellisen nude, mutta hiusten suhteen kauneusmuusallamme riittää ideoita. Pandoralta voi ottaa oppia ainakin otsatukan tyylipuhtaassa poiskasvattamisessa, mikäli oman trendiotsiksensa kanssa on jo vaikeuksissa. 

PAMELA BELLAFESTA @pambellafesta 

Pamela Bellafesta on kaikille luonnonkiharan omaaville erinomainen hiusmuusa, joka kannustaa suoristusraudan unohtamiseen. Luonnonkiharaan voi yhdistää myös otsiksen ja hyvin leikattuna kampaus antaa sopivan retrofiiliksen. Muotitoimittajan oma tyyli on yleensä harkittu ja skandinaavinen – pienet väriläikät toteutetaan yksityiskohtien kautta.

MARGARET ZHANG @margaret__zhang

Muodin ja kauneustyylien kameleontti Margaret Zhang inspiroi Instagram -tilillään joka viikko uuteen tyyliin. Tiheään tahtiin hiustensa väriä vaihtavan australialaisen valokuvaajan kauneusvalinnoissa nähdään eniten vaihtelua ja leikittelyä. Iholle hehkua ja kiiltoa luovat korostustuotteet ovat selkeästi Zhangin luottovalintoja tyylissä kuin tyylissä. Myös huulipunat nousevat avainrooliin asukokonaisuuksien viimeistelyssä.

 

 Lue lisää muusista: Skandinavian uudet it-tytöt - joko tunnet heidät 

Photos / Courtesy of Instagram @margaret__zhang @pambellafest @pandorasykes @_jeanettemadsen @emilisindlev

Kommentit (0)

TESTISSÄ: PROBIOOTIT IHONHOIDOSSA
Rakkauskirjeemme mikrobeille ja Esse-nimiselle ihonhoitobrändille. 
LUE LISÄÄ
LÖYDÄ UUSI ITSERUSKETTAVA
Oranssius, laikukkuus ja raidat ovat historiaa. 
LUE LISÄÄ
OPAS HUIPPUMUODIN OSTAMISEEN KÄYTETTYNÄ
Rakkaudesta Vestiaireen ja vintage -kauppoihin. 
LUE LISÄÄ
TAIKA MANNILA: #WHATAGIRLFEELZ -3
Vieraskirjoittajamme Taika Mannila tietää #whatagirlfeelz.
LUE LISÄÄ