SESONGIN OSTOSLISTALLA: AURINKOSUOJALLISET MEIKIT

Meikki ja auringolta suojautuminen onnistuvat parhaimmillaan kätevästi samasta. Näillä sankarituotteilla kesäisen kevyt ja luonnollinen meikkipohja on sekunneissa valmis. 

–--

MIKSI IHASTUISIT?

Kuumana kesäpäivänä täydellisen meikkipohjan tekeminen tuntuu lähestulkoon mahdottomalta. Luonnollinen ja kevyt meikkipohja onnistuu aurinkosuojan ja meikin yhdistävillä tuotteilla. Ohut voide, joka sävyttää ihon ja tasoittaa sen pinnan, samalla suojaten ihoa vielä auringolta, on kesäpäivien lottovoitto. Aurinkovoiteen päälle haluaa harvoin levittää erikseen meikkivoidetta jos päivän agendalla on hengailu uima-altaalla, puistossa tai terassilla. Ohuempi voide hoitaa meikkivoiteen tehtävät, samalla kosteuttaen ja suojaten ihoa. Aurinkosuoja ei löydy ainoastaan voidemaisista tuotteista. Puuterimaiset koostumukset ovat erinomaisia lisäsuojan taputtelemiseen palamisherkille alueille, kuten nenänpäähän, otsalle ja leukaan. Nämä pohjatuotteet yhdessä muodostavat iholle erinomaisen suojan, kuitenkin erittäin kevyesti. 

Laboratoires de Biarritz Creme Solaire Teintée - Sävyttävä päivävoide, joka suojaa ihoa auringolta vielä suojakertoimella 30. Tästä voiteesta onnistuu kaikki; kosteutus, sävytys ja ihon suojaus. Ehdoton kesän lemppari! Sävy on kauniin luonnollinen ja lopputulos kuulas, mutta iho tasainen ja heleä heti voiteen levityksen jälkeen. Voiteesta löytyy muutamia sävyvaihtoehtoja. Ihana luonnontuote, joka suojaa ihoa luonnollisten mineraalifilttereiden avulla. Jättää luonnollisen mattaisen pinnan, joten soveltuu hyvin monelle ihotyypille. 

Clinique SPF30 Mineral Powder Makeup - Ohut mineraalipuuteri suojaa ihoa myös suojakertoimella 30. Kätevässä rasiassa löytyvällä sienellä voi nenään, otsaan ja leukaan taputella kerroksen suojaavaa puuteria. Puuteri ei tunnu raskaalta edes kesäisessä meikkipohjassa. Sopii kaikille ihotyypeille minkä tahansa voiteen päälle. 

 

Lue myös: Rento Sun Kissed -look

Photos / Courtesy of manufacturers, Instagram @vitaliberata

Kommentit (0)

TÄSTÄ PUHUTAAN NYT: INSIDER -BRÄNDIT
Kuusi nimeä, jotka luovivat tietään muodin sisäpiiriläisiltä kuluttajille.
LUE LISÄÄ
BEAUTY DIRECTOR'S PICK: KMS STYLE PRIMER-HOITO
There is no such thing as bad hair day anymore! 
LUE LISÄÄ
INSPIRAATIO: MAALISKUUN KATUMUOTI
10 lookia, jotka varastaa Instagramista tässä kuussa.
LUE LISÄÄ
LÖYDÄ UUSI HAJUVESI: 5 TUOKSUSUOSIKKIAMME KEVÄÄSEEN
Kevät tuoksuu vaniljalta, pippurilta sekä puuterilta.
LUE LISÄÄ