SESONGIN OSTOSLISTALLA: AURINKOPUUTERI

Aurinkopuuteri – tai yleisesti bronzer – on tämän hetken tärkein meikkituote, jolla taiot iholle elinvoimaisen sävyn ja hehkun. Listasimme parhaat aurinkotuotteet kaikille ihonsävyille puuterimaisessa ja nestemäisessä muodossa. 

LIGHT - Estee Lauder Bronze Goddes Powder Bronzer, 01 light & Chanel Soleil Tan De Chanel 

Molemmat tuotteet ovat aurinkopuutereiden klassikoita ja kiistatonta aatelistoa. Estee Lauderin puuteribronzeri levittyy upeasti ja sävy toimii hyvin kalpeammallakin iholla. Chanelin vaahtomainen aurinkotuote on kuin unelma, ansaiten sekin paikkansa suosikeissa vuodesta toiseen. Sävy on hyvä ja soveltuu monelle, tuote kerrostuu hyvin ja näyttää aina luonnolliselta. 

MEDIUM - Lumene Watercolor Bronzer & NYX Matte Bronzer

Lumenen rusketustipat ovat luonnollinen tapa taputella poskille auringon hehkua. Nestemäiset tipat levittyvät hyvin meikkivoiteen päälle tai ne voi sekoittaa meikkivoiteen joukkoon päivittämään sävyä. NYX'in aurinkopuuteri on budjettiystävällinen ja silti erittäin toimiva arkipuuteri. Puuterin väri on intensiivisempi, mutta sävyvaihtoehtoja on useita, joista valita omalle iholle parhaiten sopiva. 

DARK - Bobbi Brown bronzer, deep 4 & BareMinerals Invisible Bronze

Bobbi Brownin aurinkopuutereissa löytyy neljä eri sävyä, joista tummin soveltuu kaikista päivettyneimmälle iholle, mutta myös luonnostaan tummemmalle hipiälle. Kaunis sävy ei tee lopputuloksesta liian punertavaa, joten väri säilyy raikkaana myös tummana. BareMineralsin Invisible Bronze antaa nimestään huolimatta kasvoille kunnolla väriä. Lopputulos on silti luonnollisen hehkuva, ja aurinkopuuterin sävy soveltuu moneen eri ihonsävyyn. 

 

Lue myös sesongin uutuudesta: Pre-Shower itseruskettavasta

Photos / Courtesy of manufacturers, Harpers Bazaar

Kommentit (0)

BEAUTY LESSON: KATSETTA KIRKASTAVA SILMÄMEIKKI
6 vinkkiä silmiesi korostamiseen. 
LUE LISÄÄ
VIIKON MUOTIUUTISET: MUKANA PITTI UOMO, NABILE QUENUM, MARC JACOBS, GUCCI
Viikon viisi puhutuinta.
LUE LISÄÄ
KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: TAMMIKUU 2018
Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana.
LUE LISÄÄ
TRENDING: VIOLETTI, LAVENTELI & LILA
Vuoden 2018 päävärillä on monta ulottuvuutta. 
LUE LISÄÄ