SESONGIN OSTOSLISTALLA: AURINKOPUUTERI

Aurinkopuuteri – tai yleisesti bronzer – on tämän hetken tärkein meikkituote, jolla taiot iholle elinvoimaisen sävyn ja hehkun. Listasimme parhaat aurinkotuotteet kaikille ihonsävyille puuterimaisessa ja nestemäisessä muodossa. 

LIGHT - Estee Lauder Bronze Goddes Powder Bronzer, 01 light & Chanel Soleil Tan De Chanel 

Molemmat tuotteet ovat aurinkopuutereiden klassikoita ja kiistatonta aatelistoa. Estee Lauderin puuteribronzeri levittyy upeasti ja sävy toimii hyvin kalpeammallakin iholla. Chanelin vaahtomainen aurinkotuote on kuin unelma, ansaiten sekin paikkansa suosikeissa vuodesta toiseen. Sävy on hyvä ja soveltuu monelle, tuote kerrostuu hyvin ja näyttää aina luonnolliselta. 

MEDIUM - Lumene Watercolor Bronzer & NYX Matte Bronzer

Lumenen rusketustipat ovat luonnollinen tapa taputella poskille auringon hehkua. Nestemäiset tipat levittyvät hyvin meikkivoiteen päälle tai ne voi sekoittaa meikkivoiteen joukkoon päivittämään sävyä. NYX'in aurinkopuuteri on budjettiystävällinen ja silti erittäin toimiva arkipuuteri. Puuterin väri on intensiivisempi, mutta sävyvaihtoehtoja on useita, joista valita omalle iholle parhaiten sopiva. 

DARK - Bobbi Brown bronzer, deep 4 & BareMinerals Invisible Bronze

Bobbi Brownin aurinkopuutereissa löytyy neljä eri sävyä, joista tummin soveltuu kaikista päivettyneimmälle iholle, mutta myös luonnostaan tummemmalle hipiälle. Kaunis sävy ei tee lopputuloksesta liian punertavaa, joten väri säilyy raikkaana myös tummana. BareMineralsin Invisible Bronze antaa nimestään huolimatta kasvoille kunnolla väriä. Lopputulos on silti luonnollisen hehkuva, ja aurinkopuuterin sävy soveltuu moneen eri ihonsävyyn. 

 

Lue myös sesongin uutuudesta: Pre-Shower itseruskettavasta

Photos / Courtesy of manufacturers, Harpers Bazaar

Kommentit (0)

INSPIRAATIO: TOUKOKUUN KATUMUOTI
10 lookia, jotka varastaa Instagramista tässä kuussa. 
LUE LISÄÄ
TESTISSÄ: PROBIOOTIT IHONHOIDOSSA
Rakkauskirjeemme mikrobeille ja Esse-nimiselle ihonhoitobrändille. 
LUE LISÄÄ
LÖYDÄ UUSI ITSERUSKETTAVA
Oranssius, laikukkuus ja raidat ovat historiaa. 
LUE LISÄÄ
OPAS HUIPPUMUODIN OSTAMISEEN KÄYTETTYNÄ
Rakkaudesta Vestiaireen ja vintage -kauppoihin. 
LUE LISÄÄ