RUNWAY BEAUTY: TUKHOLMA AW18

Analyysissä Tukholman neljä parasta näytöstä ja esittelyssä kosmetiikkashoppailijan mekka. 

 

KIMALTELEVIN: IDA KLAMBORN 

Ida Klambornin Alter the norm -kampanjaa kantava presentaatio kannusti ajan hengessä muuttamaan oman itsensä sijaan ympäröivää maailmaa ja vaakintuneita ajatustapoja. Omaa itseä, vartalopositiivisuutta ja rohkeutta juhlittiin glitterein ja kimaltelevin metallimeikein. Kimaltelevat huulet ovat yllättävän toteutuskelpoinen vaihtoehto seuraaviin juhlallisuuksiin, ja glitteriluomivärinkin voi sijoittaa vain liikkuvalle luomelle. 

KLASSISIN: STYLEIN

Silkkipanta ja niskaponnari eivät juuri koulutyttömäisempää vaikutelmaa voisi luoda, mutta tyyli toimi saumattomasti Styleinin klassisten silkkiluomusten ja neuleiden parina. Kampaus soveltuu erinomaisesti aamuihin, jolloin hiukset eivät tottele lainkaan tai vaatisivat jo pikaista pesua. Musta megaohut rajaus silmissä, aivan ripsien tyvessä, oli ainoa tehokeino, jonka luonollinen kaunis meikki vaati. 

VAIVATTOMIN: FILIPPA K

Sotkuista niskanutturaa, jonka solmimiseen ei juurikaan ole nähty aikaa tai käytetty vaivaa, näkyi niin Filippa K:n näytöslavalla kuin eturivin tyylivaikuttajilla. Hiukset saavat skandityylissä jäädä hieman toissijaiseksi. Filipan näytös todisti jälleen myös sen, että täydellisen muka meikitön tyyli jyrää vielä pitkään. Näytöksen hiustyyliin piristävää vaihtelua toi Say Lou Lou -bändin Mirandan upea juuri lyhyeksi leikattu malli. 

NÄYTTÄVIN: NAIM JOSEFI

Youtube-meikkiguru Linda Hallberg oli vastuussa Naim Josefin näytöksen upeista meikeistä, joissa mallien kasvoja koristelivat feikatut pisamat ja neonoranssit sekä sähkönsiniset silmäkulmat. Myös hiuksissa oli onnistuttu - päähineistään tunnetun suunnittelijan moni hatuton look oli viimeistelty veistosmaisella kampauksella. 

MUOTIVIIKOLLA BONGATTUA: COW PARFYMERI

Tukholman keskustasta löysimme niche- ja luksuskosmetiikkamyymälän, jonka kaikkien tuotteiden hinnat eivät suinkaan hivele pilviä. Tuttuja merkkejä kuten Laura Mercieriä, Eve Lomia ja Embryolisseä myyvä liike yhdistelee joukkoon tarkasti valittuja kosmetiikan pienbrändejä. Myös tuoksupuolella Comme Des Gargons -tuoksujen rinnalla on uusia tuttavuuksia. #flounceloves -listalle nousivat heti ranskalaiset Mona di Orion tuoksut. Brändin tuoksunenä on ruotsalainen 28-vuotias Fredrik Dalman, jonka todella uniikilla tuoksutuntemuksella kootut hajuvedet herättävät heti mielenkiinnon. Unisex-tuoksuja on lukuisia joista valita - allekirjoittanut huumaantui pehmeästä Suéde de Suéde nahkatuoksusta. 

 

Photos / Courtesy of fashionweek.se, Instagram @fredrikskogkvist, Eevis Liedes

Kommentit (0)

PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ
SYLVIE MUS: JOULUKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ
NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa joulukuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD
Talvi-ihon pelastusvoide jo sadan vuoden ajan.
LUE LISÄÄ