RUNWAY BEAUTY: SS19

Neljä vaatebrändiä, neljä tulevan kevään kauneustrendiä. 

POSKIPUNA - JACQUEMUS

Vihdoin kaunis, mutta näkyvä poskipuna tekee virallisen paluun! Poskipunaa on viime sesongeissa nähty, jos siis lainkaan, enemmänkin teatraalisena lisänä lookissa. Poskille on valittu kirkkaita sävyjä, jotka on levitetty posken korkeimpaan kohtaan lähelle nenää ja silmänalusia. Tyyli ei ole sopinut kovin monelle ja on ollut vain harvalla imarteleva, joten puna on jäänyt lähinnä näytöslavoille eikä siirtynyt arkikäyttöön. Toinen, arkeen paremmin omaksuttu, ääripää on ollut poskipunan hylkääminen kokonaan. Meikittömän oloisen ja tasasävyisen meikkipohjan sekä aurinkopuuterin voittokulun kuitenkin katkaisi vihdoin Jacquemus tulevan kevätmallistonsa näytöksessä. Heleä, näkyvä ja kauniisti levitetty poskipuna säväytti sopivasti upeiden vaatteiden rinnalla. Nyt on aika panostaa erityisesti voidemaisiin poskipuniin heleissä pinkin ja lämpimissä korallin sävyissä. 

NISKALETTI - MAX MARA

Unohda niskaponnari tai -nuttura keskijakauksella - solmi hiukset tiukalle letille! Letin voi tehdä puolipitkään tai pitkään hiukseen, tärkeintä on solmia hiukset edelleen tiukasti alas ja taakse. Jokaiseen arkipäivään ja mihin tahansa juhlavampaankin tilaisuuteen sopiva kampaus kestää jo syksyllä omaksuttuna jokaisen tuulisen tai sateisen sään. Letin paikoillaan pitää vahva hiuslakka ja kiiltosuihketta saa suihkutella ahkerasti. Voit kokeilla letin tyveen tehokeinona vaikka nahkanarua kuten Max Maran näytöksessä.  

PASTELLILUOMIVÄRI - MISSONI

Pastelliset luomivärit ovat edelleen loistava sijoitus, sillä niiden valinta esimerkiksi juhlalookia piristämään on varmaa tulevana keväänäkin. Missonin näytöksessä pastellisia liloja, turkooseja ja vihreitä oli lisätty malleilla silmän sisänurkkaan. Pieni väriläikkä ainoastaan silmän sisänurkassa saattaa tuntua hullulta idealta, mutta on erinomainen keino kirkastaa katsetta. Pohjusta luomet peitevoiteella ja puuteroi kevyesti. Levitä sen jälkeen pehmeällä siveltimellä väriä sisänurkkaan ja häivytä sävyä ylös ja kohti liikkuvaa luomea. Parita väriläikkä mustaan ripsiväriin. 

TEHOVÄRIT - SAINT LAURENT

Värikäs hiustrendi ei ole siirtymässä näytöslavoilta tai katukuvasta, vaan jos mahdollista, kiihtyy yhä entisestään. Jos olet siis halunnut hypätä vaaleanpunaisten tai persikkaisten kutrien maailmaan, mutta et ole vielä uskaltanut, ehdit vielä oikein hyvin! Saint Laurentin näytöksessä hiuksissa nähtiin viileitä pinkin ja violetin sävyjä, mutta eniten kuitenkin kohautti supermalli Anja Rubik, jonka poltetun oranssit hiukset olivat saaneet inspiraationsa David Bowielta

 

Lue myös: FLOUNCE RUNWAY: MILANO SS19

Lue myös: FLOUNCE RUNWAY: LONTOO SS19

Lue myös: FLOUNCE RUNWAY: NEW YORK SS19

 

Photos / Courtesy of Vogue Runway

 

Kommentit (0)

NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa joulukuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
SYLVIE MUS: JOULUKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ
TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD
Talvi-ihon pelastusvoide jo sadan vuoden ajan.
LUE LISÄÄ
EMMI-LIIA SJÖHOLM: TESTISSÄ YASURAGI-KYLPYLÄ
Japanilainen kylpylä Tukholman liepeillä. 
LUE LISÄÄ